Världens godaste chokladsmoothie

 
Den här smoothien dricker jag nästan varje dag innan jag drar till gymmet. Hur god som helst och nyttig, kan inte bli bättre. 
 
1 & 1,5 dl mjölk
1,5 dl naturella chasewnötter
2-3 msk kakao, jag gillar att vräka på men de där kan man ju ha i efter vad man själv gillar
1 banan
ev kan man ha i massor med isbitar för att få den som en milkshake, på sommaren måste de bli hur gott som helst!
 
Kör allt i en mixer och häll upp, den bli ganska tjock av nötterna så man kan ha i mer mjölk om man vill ha den tunnare men jag gillar den som den är för att den mättar så bra! Om ni älskar choklad är det ett måste att smaka den!

Ny kamera

 
Ny kanske är fel att säga eftersom jag köpte den i somras. Jag råkade ju ha ner min systemkamera i golvet i våras så obejktivet gick sönder... så istället för att köpa ett nytt obejktiv valde jag att köpa en ny mindre kamera som är lättare att ha med sig. Det fick bli en Canon G15! Tycker den är hur bra som helst! Liten och proffsig!

Babar-mysÄr i långsand den här helgen. Har svept ihop en banankaka som jag nyss stoppade in i ugnen. Jag ska bara sitta här i soffan med babar resten av kvällen och möla massa gott! 

Dagens frukost
Weekendbag från Longchamp

 
Det är galet hur nöjd jag är med den här väskan. När jag köpte den var jag väldigt osäker om den var för tråkig, men ångrar mig inte ett dugg. För det första är den hur lätt som helst när den är tom, vilket gör att den inte blir tungt för minsta lilla packning. Axelremmen, som dock inte kom med på bilden, måste vara gjord på nått extremt bra sätt för hur tungt jag än packar känns den tio gånger lättare när jag slänger den över axeln.
Varför det är så bra är för att min nacke är så extremt känslig, lilla minsta felbelastning så får jag spänningshuvudvärk, ja man är ju som en 70-åring redan.. Hur som helst så är jag riktigt nöjd med den, en klassisk väska som bara kommer att bli snyggare ju mer den används.
 

Vårjacka

 
Köpt en vårjacka. Sjukt tidigt för en sån nu, jag vet. Men den var bara perfekt, plus att majja köpte den och jag vet hur avundjuk jag skulle bli på henne i vår när jag ser henne använda sin och jag vet hur mycket jag skulle ångrat mig att jag inte också köpte den. Så jag kan ju faktiskt skylla på majja den här gången!.. 
 
jacka från lindex

Söndags-inspo


Bakis-häng idag. Kollar på tv och skrollar mig genom tumblr och bloggar. Är sjukt hungrig och trött så måste nu motvilligt ta mig till affären och köpa något att äta, något jag bara kan slänga in i micron. En påse godis måste jag också ha.. 

Reafynd

 
Det här var ett riktigt spontanköp måste jag erkänna. Men jag blev kär. Färgen är to die for, faktiskt mina ända klackar som är nån annan färg än svart.. Nedsatta på 70% så betalde runt 250 kr för dom! Jag har köpt så jäkla mycket obekväma klackskor som jag aldrig använder. Men man lär sig av sina misstag! Vet vad jag ska köpa för typ av klackar för att mina fötter ska palla och dom här lever upp till kraven. Så nu kan det hemskt gärna få bli sommar så att jag får inviga dom!!!

RSS 2.0