Jag blir nog aldrig frisk igenNi ska veta att jag är fruktansvärt less på den här sjukdomen! Eller vad man ska kalla det för. Igår hade jag sjukt ont i huvudet och det satt fortfarande i när jag vaknade. Därför har jag inte varit i skolan idag. Det finns en tablett som hjälper. Har tagit en sån, men den har en fruktansvärd biverkan. Nämligen illamående. Den är för stark för magen min. Men jag stod inte ut att ha ont i huvudet länge. Både verken och illamåendet har släppt nästan helt. Nu är jag bara helt omtumlad i hela kroppen. Man känner sig totalt utmattad. Får se om jag pallar att fira lukas ikväll igen. Nu sitter jag här med en kopp svart kaffe, vilket är helt ljuvligt, och ska fundera ut vad jag ska ha på mig kväll när vi på pappas sida drar ut och käkar.

TorsdagsSaris och jag i torsdags när vi handlade inför vårat filmmys med ben & jerry's glass och bra film! http://munkhammar.webblogg.se/

Babar PerssonSå vit söt underbart fluffig och fin. Luktar helt underbart! Jag har tvättat, fönat och borstat min lilla kärlekstuss!

Kling The KingSå jävla snygg hon är! Älskade hennes outfit i förkväll igår!

saras skönhetden här långklänninfen köpte sara för 199 kr på bikbok i lördags

VAD LÅG DET I PÅSEN DÅ?JAG HAR ÄNTLIGEN KÖPT MINA LÅGA VITA CONVERSE! SOM JAG HAR SPARAT TILL I ETT HALVÅR!

RSS 2.0