Dr MartensÄntligen! Minns ni? Minns ni förra vintern hur jag desperat försökte få tag på ett par högblanka vita Dr Martens?? Nu äntligen har jag haffat ett par och jag är välrdens gladaste tjej!

Jag minns den dagen jag satt och grät över att alla smsade mig om att det fanns vita Dr Martens på en skoaffär på flanör. Problemet var att det var pga mig dom ens fanns på den butiken. Jag hade frågat om de kunde beställa hem ett par 37or till mig men han som jobbade där blev förtjust och beställde in en hel radda och skulle lägga undan min storlek. Senare ringde han och berättade att när han skulle beställa efter dom visade det sig att 37orna var slut på lagret. Men han beställde alla andra storlekar. Vilket ledde till att alla som känner mig som gick förbi och såg skorna i skylltfönstret och visste hur gärna jag ville ha ett par vita dr martens smsade mig och vad dom trodde var glada nyheter för mig men som bara blev ettt slag i ansiktet. Vilket jävla straff! Så då kunde alla som ville köpa skorna som inte hade storlek 37 köpa skorna tack vare mig. Men inte jag själv, som så desperat ville ha skorna...

iPhoneJa ni ser själva! Jag har gått in i iPhone-träsket, ett väldigt underbart träsk. En 19-årspresent av far min! och jag älskar den med hela mitt hjärta.

Jag har även vart och köpt tidningar idag, känner att det är dags att sjunka in i höstmodet en gång för alla. Har inte känt att jag vill bry mig förrän nu, nu när jag inte kan gömma mig för hösten längre. Börjar bli kallt ute nu. Jag är så less på sommaren 2011 som aldrig kom och kunde därför inte blicka in i hösten. Nu tar vi nya tag och jag tänker i princip byta ut hela min höst och vintergarderob som plåster på såren. Efter jag har kollat upp hur de ligger till(fast att det är 70-talet som gäller har inte undgått mig) och fått ettusen habegär, vilket sker ikväll med mina underbara tidningar, och det kommit in pengar på konton så åker jag och Sara.C till uppsala på en shoppingtur!

01.22Fast jag inte jobbar så känns det som jag har fullt upp just nu..  bloggen har helt klart kommit på efterkälken men jag kämpar för att komma ikapp! Jag har tusentals saker att berätta men det får gott vänta för just nu ville jag bara visa ett livstecken, mer hinner jag inte för nu ska jag sova!

I förrgår på stan


Tonfisksallad & Veronica MaggioJag har ätit tonfisksallad och lyssnat på Veronica Maggio den här onsdagsförmiddagen. Just nu måste jag in i duschen och raka benen innan jag springer ner till centralstationen och hoppar på tåget till Ockelbo. Ska nämligen åka med pappa och hälsa på min farmor ikväll!

salladen består av isbergssallad, rödlök, tonfisk i olja, tomater, gurka och paprika, mixa ihop allt och ringla över lite olja och krydda med salt & peppar! Enkelt, fräscht och riktigt gott!

Dagensstickad tröja jc, långklänning bikbok (förra året), ryggsäck hemifrån, clutch åhléns city, converse,

En riktigt härlig dag! Det var sommarvärme! Jag har varit på stan idag och fikat med några från klassen, som en liten mini-reunion! Mycket trevligt. Vi spenderade mycket tid åt en geting som inte ville lämna oss ifred vilket var prefekt när halva bunten av oss är rädd för getingar. När vi fikat klart gick jag och Sara och kikade lite på stan och jag köpte en väska och ett nagellack som jag täntke visa sen!

Hemma hos Sophie


Tre köpDet här köpte jag när jag var i Oskarshamn!

OutfitIdag åkte jag och sara till valbo bara för att äta subway som tyvärr var en stor besvikelse idag när dom inte var så goda som dom brukar för idag var dom kalla även fast de var toastade.

ny stickad tröja - JC, ryggan hittade jag ute i sommarstugan, skor - second hand, solglasögon - gamla från lindex, ringar - hildebrands guld

FredagKöpte en ny tröja igår på JC.

Jag älskar digmin älskade lilla babar

RSS 2.0