Packar

 
OM 5 DAGAR ÅKER JAG TILL SPANIEN!!! OM jag är taggad!! Jag och min kompis alex bestämde detta för ett par veckor sedan och sen dess har jag kämpat för att få ledigt, så det har gått från att det inte gick alls tills att vi bokat våran resa till marbella i spanien! Jag har inte vart utomlands på typ 6 år och det här blir första resan utan föräldrar! God vad roligt det ska bli. Packnigen har vart en enorm ångest, jag kan inte packa, jag vill ha med allt jag äger men vem orkar släpa det? och som att man skulle hinna använda allt. Jag har packat om, rensat ur och samtidigt hittar jag bara på mer saker att packa ner. Igår fick jag äntligen bukt på det så nu känns det fan bra. Har köpt det sista idag och växlat pengar så nu ska jag bara slappna av och pepppa!!! Snart åker vi alex!!!

Nytt från nowhere

 
Fan vad nöjd jag är! Den är precis som jag ville ha den! och för er som undrar så luddar den av sig förvånandsvärt lite.
 
Tröja från nowhere, beställd på nelly

Torsdag

 
Tjena! Vart en sväng på stan idag och här så jag passar på att bjussa på en dagens!
 
t-shirt monki, mintgrön top h&m, jeans carlings, solbrillor old

Klick klick



Med några skamligt för enkla klick så beställde jag hem den här tröjan från nowhere. Jag är tok-kär i mintgrönt. Jag blev så glad nu när tröjan kommit in i min storlek, hoppas nu bara den är lika drömlik när den landar i lådan! Från nowhere på nelly.com

Boyfriend jeans

Nya jeans idag!


En virkad liten dröm



Äntligen har jag också ett par virkade shorts! Jag hittade mina inne på gina.

Papegojor



Älskar mitt senaste köp! Den är så festlig! Roligt att köpa något som verkligen sticker ut från resten av garderoben. Den kommer bli perfekt ihop med svarta jeans och klackar.

från h&m

Dansa i neon



Vilken helg alltså! Jag kom in till stan i fredags, då gick jag ner på stan för lite shopping och när jag kom hem sen gjorde jag mig klar för utgång med mina fina vänner! En sista utgång med axel innan han flyttar till norge imorgon! Herregud vad jag kommer sakna honom. Men vi ska se till att åka dit och hälsa på!! Igår var vi ut igen och hade en av de roligaste kvällarna på länge! Så idag är jättetrött men har ändå hunnit med en supergod lunch med sara plus lite shopping. Pappa kommer hem om en timme och då ska jag övningsköra ut till långsand för imorgon är ledigheten slut men jobbar bara två dagar sen är jag ledig igen, underbart!!

Tre nya



Tre små spetstoppar inhandlade på gina i förrgår. Så himla fint när man har något som sitter slappt så man ser en skymt av spetsen.

Söndag



jeansväst gammal avklippt jeansjacka hemifrån, top gina, halsband vila, väska dondonna, solglasonögon ray ban,

Yoghurt & Jordgubbar


min frukost i morse, yoghurt och jordgubbar

Idag mår jag lika pissit som vädret, så just nu sitter jag och äter ben & jerry's för att pigga upp mig. Pappa ringde precis och sa att han var på väg hem, han ska skjutsa mig till långsand för imorgon ska jag jobba, usch hade behövt en dag till för att ta igen mig. Jag får se fram emot fredag för då är jag ledig igen i tre dagar. Då kommer jag in till stan igen och tänker visa er hur fint de blivit på mitt rum idag! Pappa och jag var på ikea igår och köpte grejer till mitt rum i långsand så jag passade på att jag köpa en ny klädställning till mitt rum i stan vilket idag ledde till att jag gick loss och gjorde om mycket mer än vad som var tänkt!

RSS 2.0