18.42

Tjabba! En smygtitt på dagens! Shortspremiär idag! Sitter nu i bilen till Långsand med mamma och babar. Imorgon kväll börjar jag jobba på furuvik. Ska bli riktigt roligt! Jag kommer hem igen om en vecka, ska jobba varje dag tills dess så vi hörs igen på torsdag, då ska ni få se dagens outfit från idag för de han jag inte med att lägga upp innan jag åkte! Puss på er


Min dag



Så vad har jag gjort idag? Började dagen lugnt framför tvn men sen har jag faktiskt varit ute på en pw och så sprang jag sista biten hem vilket kändes kanon! Jag har vaxat benen på mig själv och det gjorde faktiskt inte ont alls och sist men inte minst så har jag varit på en teorilektion. Jag har faktikst tvättat också, faktum är att jag måste hämta mina kläder i torkskåpet nu, usch..

Runt min handled



Kolla vad jag hittade i mammas smyckeskrin när jag var i långsand sist! Jag var tvungen att putsa upp det med silverputs först, vilket var en ny erfarenhet, skitkul eftersom det blev så bra! Känner på mig att det här kommer bli något som jag använder nästan varje dag för det är så där perfekt enkelt och riktigt snyggt på samma gång. Älskar sånt, det känns riktigt mig när det kommer till smycken!

vill ha...




Jag vill ha dom perfekta bootsen! omjliga att hitta! Så jäkla snyggt till brunbrända ben och jeansshorts.

Monday morning



Dagens från igår i mina nya favoritbyxor som jag fått av mamma, dom är så otroligt sköna!

Frukost



Jag skulle kunna gå upp klockan 6.00 varje morgon för att äta den här frukostbuffén på Lido, den som ligger uppe på söder. Pinfärskt bröd, pannkakor, frukt, ägg, grönsaker, te, kaffe, man kan pressa egen apelsinjucie och allt annat som man behövs till den perfekta frukosten! Bra pris är det, 79 kr, som en lunch eller fika på stan! Håller på mellan 07.00 - 10.00. Gå dit om ni älskar frukost eller speciellt hotellfrukost!

Vilar upp mig



Det är pirrigt i magen inför jobbstarten på fredag! Det ska verkligen bli roligt men jag är samtidigt nervös över hur jag ska orka med tanke på min huvudvärk som jag kämpar med. Jag måste säga att det har blivit mycket bättre! Jag hoppas och tror att ett jobb ger mig chans att fokusera på annat, jag tänker vara possitiv och ha inställningen att jag klarar det! Från och med på fredag jobbar jag flera dagar i veckan så jag gör allt jag kan nu för att vila upp mig så att jag har en bra grund att stå på. Bloggen framöver får tyvärr komma i tredje hand, efter hälsa och jobb! Därför vet jag inte hur mycket tid det blir, men den ligger på min priolista! Jag hoppas verkligen ni läsare hänger kvar i alla fall! puss på er!

Favorit



Shit vad gott det här är! Jag åt den här salladen fast med pasta hela förra sommaren. Nu när jag slutat med pasta så har jag bytt ut pastan mot rumstempererad potatis, eftersom kall potatis är långsamma kolhydrater! Det här kommer jag leva på i sommar, perfekt att ta med till beachen.

Pestosalld:
påse med färdigsköljd sallad med ruccola och bladspenat
soltorkade tomater
röd pesto
tomater, körsbärstomater är godast!
avsvalnad potatis, jag brukar ta fram ur kylen som är kvar sen gårdagen så den inte är iskall eller så kokar jag ny potatis i tid som får ligga länge i kastrullen tills den blivit rumstempererad, då är den godast tycker jag 

släng bara ihop allt i en skål eller direkt i tallriken, hur mycket av varje väljer ni själv!

Experiment



Jag tror ni alla kan gissa vad jag ska hitta på ikväll eller?
Nu åker jag ut till långsand och vilar upp mig! Så vi hörs tidigast på söndag kväll!

20120516, 22.57



Hej på er! Idag har jag varit lika trött som igår, jag börjar släppa teorin att det beror på att jag har haft så mycket att göra för vid det här laget borde jag återhämtat mig. Därför blir det i alla fall enkla och bekväma outfits. Jag har i alla fall varit på en dubbel körlektion och äntligen kommit igång med teoritesten. Nu på kvällen har jag även kört ett stenhårt träningspass här hemma och redan nu gör det ont i vaderna. Jag började även med två nya övningar idag så om de ger resultat ska jag självklart dela med mig! Men nu ska jag gå och lägga mig, i tid, det känns kanon!

Klipp klipp



Igår plockade jag fram saxen och fixade till mina shorts. Dom blåa var från början mycket längre och med en vikt kant och de svarta hade jag klippt av i stress tidigare så dom var lite ojämna hehe.
Tanken med detta var att jag hade först tänkt klorbleka dom blåa men så ångrade jag mig för jag tycker dom redan har en snygg tvätt. Då tänkte jag ge mig på dom svarta istället, men o andra sidan så vill jag ha ett par svarta jeansshorts.

I helgen ska jag till långsand och mamma har massor av levi´s jeans liggandes så det är bara att ta för sig och klippa till ett par nya, så som jag fixat alla mina jeansshorts, men denna gång med någon tråkig färg, så kan jag klorbleka dom istället!

Två små älsklingar



Det här vad jag kom hem med senaste gången jag var på stan! Två små färgklickar. Jag är så sjukt galet trött på converse men det är svårt att hitta några andra skor som känns vardagliga och bekväma. Dom här är visserligen itne diskerta men ack så bekväma! Dom rosa kommer jag ha mycket till beachen!

rosa espadrillos inidska, leo loafers dinsko

Make up store



Det här fick jag när jag beställde en prenumeration på style by, ögonskuggan kanske inte riktigt är någon färg jag egentligen skulle använda men jag får ge den ett försök. Mascaran dock kom i rättan tid för jag har tänkt på att köpa en ny. Jag provade den idag och den funkade bra men inget mer speciellt än så.

chillar



Jag är fan helt slut i kroppen efter att ha så mycket att göra! Min kropp är inte van vid detta! Jag glider mest runt i en hood och min jeansjacka för bekvämlighetens skull. Det var meningen att jag skulle gå till körskolan idag och sitta vid deras datorer och göra teoritest men jag har verkligen inte orkat, jag har inte ens orkat träna! Usch, jag som skulle för en gångs skull ta tag i det men imorgon har jag en körlektion, då när jag ändå är där ska jag sätta igång! Idag får vara en vilodag!

Furuvik



Jag har haft så mycket att göra de senaste dagarna! Åkt mellan långsand och gävle, haft körlektioner, fixat och donat med saker här hemma, övningskört med pappa osv. Men det som har tagit min tid denna helg är två utbildningsdagar i furuvikparken! Det ska bli så otroligt roligt att jobba där i sommar. Jag kommer jobba i tre olika kiosker, glssbaren, remmar och badkisoken. På utbildningen fick lära oss hur man är som furuvikare, hur man gör mjukglass, sockervadd, kulglass och hur popcornmaskinen fungerar och vi fick äta hur mycket vi ville! Jag är grym på kulglass! Dom ska väga ett visst antal gram och mina blev perfekta varje gång och dessutom riktigt snygga, så kom och köp glass av mig i sommar! Den här sommaren kommer bli grym, jag har redan träffat en massa trevliga människor och det här jobbet verkar vara det bästa sommarjobb man kan ha!! Jag är superglad och suupderdupertaggad!

På önskelistan



högst upp på listan av vad jag vill ha nu är en grå och en vit t-shirt från acne, leo-mönstrade loafers och halsband halsband från kyssjohanna

Den här dagen har det varit full fokus på körkortet, dubbel körlektion och läst alla sidor i boken inför kvällens teorikurs, eftersom jag totalt förträngt att jag skulle göra det. Skönt ändå att jag han med säkert två timmars paus innan jag ska iväg på teorilektionen som börjar snart. Nu måste jag fixa mig nått att äta innan jag sticker så jag orkar hela lektionen!

Lite senare...


Ja det råkar ju vara så att på hörnet av samma byggnad jag bor i finns en filmuthyrning där dom även säljer en jävla massa godsaker...


Nedbäddad


Just nu ligger jag faktiskt nedbäddad i min sköna säng, tänkte bläddra igenom Style by och bara vila. Mår inte så bra idag. Huvudvärken förvärras när jag har tjejvecka. Trots det har jag tränat och haft en dubbel körlektion idag OCH lagat en riktigt god korvstroganoff. Har tagit en tablett som gör mig trött och seg så de är bara ge med sig, det förtjänar jag!! Sockersuget är olidligt, jag vill ha chokladbollar! Skulle aldrig orka baka det nu, inte heller ta mig till affären, skulle jag göra det ja då hade jag köpt nått riktigt jävla gott och onyttigt!


Två nya



Två nya från h&m som jag fyndade lite spontant på rea. Shortsen är perfekta! Ett par svarta shorts till sommaren när man vill vara bekväm och slippa jeansshortsen!

Aviator


Välkommen älsklingar! Idag kom dom! Jag beställde dom här för ett par dagar sedan men har haft ögonen på dom lääänge. Otroligt bra pris! sparade in 500 kr! Dessutom fri frakt och två års garanti så jag rekomnderar starkt! Känns i alla fall sjukt roligt och lyxigt att ha ett par äkta, classy shit!

Svår att motstå



Ja det är svårt att inte älska den här söta lilla krabaten, saknar dig varje dag min lilla lilla sötkorv <3

Rosendals morotskaka



Morotskaka är ju bland de bästa som finns! Det är faktskt också ett nyttigare allternitv av bakverk. (man kan även byta ut sockret till råsocker eftersom det är bättre än vitt socker) En av dagarna  när jag var ute i stugan bestämde jag mig för att slänga ihop en. Var så sjukt längesedan jag bakade!
Jag valde ett recept ur Rosendals kokbok som vi har hemma, dom har mycket smaskigheter. Morotskakan blev hur god som helst! Saftig och god så därför vill jag tipsa er om det här receptet! 

här är en länk till receptet

Frukost på sängen



I morse blev det frukost på sängen samtidigt som jag låg och bläddrade igenom style by

Lite inredning



mitt tråkiga rum har fått sig ett litet lyft när det slog mig att jag har en krok på rummet som inte andvändes till något

Valborg



Valborgsfirandet i uppsala fortsatte oerhört fint. Vi satt i ekonomikumparken och åt jordgubbar, gick runt och kikade på allt folk och njöt av det underbara vädret. Senare mötte vi även upp axels kompisar och drog vidare hem till en av dom och där var vi tills de var dags för utgång. Det var party från att jag och axel knäppte första på tåget dit kl 11.00 till återställaren kl 06.00  på tåget hem! Bästa roligaste valborg jag firat med fint sällskap i en fin stad! Jag hoppas starkt på en reunion nästa år!

Valborg



Axel drog med mig till uppsala för att fira valborg. Här sitter vi på restaurangen lingon och äter en bättre sill-lunch, där det även ingick janssons och asgoda köttbullar, vilket vi inte visste, så vi var redan mätta när vi blev serverade haha!

RSS 2.0