BarrundaSamma kväll som vattenkriget ägde rum så var det barrunda. Det var hur varmt som helst den kvällen. Innan vi drog ut satt jag och Alexandra på min balkong och hade förmys, det var det bästa på hela kvällen. Min väska fick fläckar av stämpeln, min nya fina vita clutch fick enorma lila fläckar på sig. Jag skrek och var ledsen och riktigt förbannad. Fläckarna gick inte bort. Försökte med tvål och vatten hemma, ingenting hände. Men så när jag tittar på väskan en vecka senare är fläckarna borta. Jag trodde mamma lyckats men så var det inte. Fläckarna hade försvunnit av sig själv, dunstat bort på något underligt sätt. Fråga mig inte hur..

Vattenkrig

Sen så var det vattenkrig. Ett aktivt deltagande skulle jag inte kalla det. Jag Sara och Lisa kom tjugo min för sent och då var allt vatten i alla fontäner nästintill slut. Förutom i en, där det var intrernkrig Á la vasaskolan. Så vi fick bli blöta i alla fall! Men det var väldigt tråkigt att missa det riktigta. Man får inte direkt någon mer chans.

Brännboll

Här i Gävle har vi en studentvecka som sparkar igång med en brännboll mellan skolorna och alla klär ut sig. Min klass hade tema "moviestars" Jag och sara ville komma som duo, musse och mimme for shore! Min klass är inte den mest atletiska. Vi åkte ut efter en match. Men det var en helt underbar dag. Vädret var underbart. Vi var fulla mitt på blanka dagen och det dunkades musik och dansades! Ta mig tillbaka!

BananbikiniNy bikini! Den här köpte jag på hm för några veckor sedan. Jag hade bara glömt bort att jag hade fotat den med systemkameran, samma sak med skorna i förra inlägget!  Galet snygg ät den i alla fall. Kommer bli sjukt fin när man är brun. Jag älskar de små detaljerna, annanserna på snörena!

SkorFöra några veckor sedan var jag på loppis och köpte dom här hetingarna! Oanvända och älskvärda.

Sommar

I helgen åt jag min första sommarlovsglass med dima. De kommande fyra veckorna är det inte så mycket sommarlov för min del då jag jobbar. Men jag har ett sånt bra jobb så det gör mig ingenting! Korta dagar på en underbar plats där jag kan vara både ute och inomhus. Det kallas kreativa barnläger och jag jobbar som ledare där. Studentveckan var helt galen! Jag har massor av bilder att scanna in eftersom jag använt mig av engångskameror. Så bilder kommer i stora lass. Så fort lukas kommer hem från grekland ska han hjälpa mig och beställa en systemkamera, så de blir lite liv i mina bilder på bloggen igen! Just därför är det inte lika roligt att blogga just nu. Lite mobilbilder kommer upp då och då, stå ut mina vänner!


Dagen efter barrundanDagen efter barrundan behövde jag piggas upp, så tog jag mig en svalkande stund i fontänen på stan.

Vi sparkade igång studentveckan med brännboll!och jag & sara var utklädda till mussepigg och mimmi!

RSS 2.0