Spets

 
God morgon på er! En efterlängtad beställning från h&m har kommit. Obeskrivligt sköna och dessutom jättefina! och dom kostar bara 99 kr styck! Jag har även en i mintgrön som jag köpte i somras. Kommer man någonsin vilja bära en vanlig bh igen? Finns fortfarande kvar i fler olika storlekar klick

inspiration





 

Munkblandning

 
Det här mitt absoluta favorit-te! I flera års tid har det varit earl grey med en skvätt mjölk! Gillar inte att ha i honung eller socker för då blir det så sliskigt! Men så i julklapp av lukas, min bror fick jag två teer. Earl gray de luxe och munkbladning för den innehåller grundkryddan i earl grey. När jag luktade på det blev jag superskeptisk för det luktade sött. Men nu älskar jag det! Den har knuffat ner earl grey på en andraplats! Kan inte beskriva riktigt vad det smakar men gott är det och den har någon slags naturlig sötma som jag älskar! Lukas köpte det här på tebutiken kahls här i gävle men det borde ju finnas på fler ställen så jag rekommenderar alla te-lovers att prova det här! Bästa teet, mums!

Good moring

 
Klockan är visserligen 14.00  men jag sitter just nu och dricker mitt morgonkaffe. I morse var jag så sjukt trött. Jag somnade i vettig tid igår och larmet stod på 11.00 men jag snoozade till 12.00. Det gick inte att hålla upp ögonen! Fast jag tog upp mobilen. När jag väl lyckades att inte somna om låg jag och drog mig en timme till innan jag gick upp och åt frukost! Ganska skön morgon ändå! Idag ska jag hålla mig hemma hela dagen, fortsätta städa mitt rum, kanske träna, äta pasta med tomatsås och det är väl ungefär det jag ska ägna min dag åt!
 

20130129

 
Jag tog dom här bilderna någon av de där härliga dagarna när solen strålade så fint. Att se den där reflektionen av solen på väggen är underbart! Inte lika underbart väder idag men tack gode gud att värmen är tillbaka!
 
Jag vill inte påstå att jag är piggare idag men på väldigt mycket bättre humör! Nu känner jag att jag behöver bara få i mig kaffe, lunch och duscha så jag vaknar! Något annat som står på prioriteringslistan är att städa mitt rum. Fan va äcklig mattan börjar bli.. Så ska jag ta ner acnepåsen och byta ut mot en galge med solbrillor. Funderar även på sno galgarna i hallen som är svarta och byta ut mina vita på klädställningen.. Vi får se, kommer bild på det i så fall! (lådorna under klädställningen är också ett litet dilemma jag inte orkar ta tag i, men dom skymmer i alla fall det fula golvet)

En favorit


 
Otroligt bra köp från åhléns. Känner att jag skulle kunna ha på mig den varje dag, så har redan använt den jättemycket! Nu skulle jag vilja hitta något liknande! I något annat material kanske! Det är så bra när man hittar något man verkligen fastnar för, då är det bara fortsätta i samma spår!

Min kärlek till dig


Åååååååh vad jag saknar min lilla man. Min lilla kärlek. Har tusentals bilder på mobilen på när jag gosar med honom, eller bara på honom. Håller nämligen på att gå igenom alla bilder från iphonen för jag var tvungen att föra över allt på datorn när minnet blev fullt. Det var så längesedan jag träffade honom! Sist var nån gång när jag övningskörde till långsand och han blev så lycklig av att träffa mig och det gjorde ont i hjärtat att åka ifrån honom då, kändes som att man lurade honom för inte förstod han att jag skulle åka direkt igen. Vilken tur jag ska dit på fredag eller kanske redan torsdag! Då blir det felicia och babar mys! och godnattstunder, som på bilderna! Min fina fina lilla älskade hund, jag älskar dig så mycket!

Pannkakslunch

 
I fredags åt jag det här till lunch. Pannkakor med bananer och hemmagjord chokladsås! Så himla gott var det! Det kommer verkligen inte bli något lika gott idag för jag orkar inte ens gå till affären och tror inte det finns så mycket till mat här hemma.
 
Idag har jag en dålig dag. Kanske beror på att jag sov dåligt i natt. Känner mig bara äcklig och orkeslös. Jag har fått munsår två illröda finnar och det är ungefär det ända jag ser när jag kollar mig i spegeln. Jag vet inte vad jag ska göra av mig själv idag för att humöret ska komma tillbaka. Kanske får försöka fixa en god lunch ändå, för det vet jag kan pigga upp!

Den perfekta väskan


 
Oj vilken hektisk helg det blev trots allt. Jag trodde det skulle bli en ensam hemmakväll i fredags men det blev utgång med maja och i lördags han jag bara kliva upp och duscha innan jag åkte till maja igen. Först blev det pizzakväll och sen körde vi på igen. Så igår blev det en klassisk bakisdag i soffan med massor av käk och på kvällen såg jag filmen taken som verkligen var hur bra som helst!!
 
Ni kanske undrar vad som låg i paketet från zara? Det var nämligen den här väskan! Jag har sen i somras spanat efter en ny lite större väska. Efter att ha köpt en för ungefär 300 kr som inte var i riktigt skinn och som dels gick sönder men också snabbt började se oerhört sliten ut bestämde jag mig för att nästa väska ska vara en i riktigt skinn och då får den även kosta lite extra! Jag har sett den här väskan i brunt många gånger och tänkt att den skulle bli perfekt i svart så jag blev så himla glad när jag såg den på zaras hemsida! Jag är riktigt nöjd med den, den har det där lilla extra som gör att den ser sådär lyxig och exklusiv ut. Samtidigt som det är den fortfarande så enkel och det gör att den förhoppningsvis kommer kunna hänga med ett bra tag, innan jag tröttnar på den alltså.

Fredag!

 
Började dagen med en brakfrukost! Sen gick jag till jobbet en snabbis för att skriva på lite papper. Tanken var att jag skulle träna när jag kom tillbaka men det blev att äta lunch istället och sen kom jag inte så mycket längre. Tänkte därför sätta mig på träningscykeln så fort pappa åker iväg. Vill helst vara ifred när jag tränar. Vad som händer ikväll är osäkert men det verkar som att det blir en påse chips och film. Lite sällskap på det vore fint men annars så känner jag faktiskt att ett en lugn kväll ikväll blir hur bra som helst. Sara carlson varför bor du i linköping? Kom hit och kolla på SATC med mig! Jag har sara-och-felicia-baravara-abstinens!
 

Mitt andra rum

 
Jag har ju faktiskt ett till rum. Mitt rum i långsand. Trivs så mycket bättre där i den miljön, i den sängen och samma hem som mamma och babar, det är hemma för mig. Det är väl egentligen självklart att jag älskar min sommarstuga mer än mitt halvdana provisoriska rum här i stan där man aldrig får sova en ostörd natt, men ändå! Jag ska göra det riktigt fint där i vår. Det känns dock så kallt och omysigt och bara fel där nu under den här årstiden med allt-i-vitt-inredningen jag påbörjat. Nu ska det bli förändring, är ju så underbart med inredning så de är bara roligt! Ikväll, när jag och lägger mig så ska jag drömma mig bort om hur jag vill ha det, inspireras och skriva listor! Älskar att skriva listor! Men nu ska jag först fixa mig något att äta och sen bara pusta ut framför tvn, jobbade ju min sista dag idag, skönt och tråkigt på samma gång!

classy

 
Den här ralph lauren skjortan köpte jag på erikshjälpen för ungefär 70 kronor. Den är i en figursydd modell vilket jag annars inte föredrar när de gäller skjortor, använder väl egentligen inte skjorta så mycket över huvudtaget. Men den kändes så pass klassisk och den var ju så fin att det gick hem, och hej man kan ju inte bara låta den hänga kvar för de priset och i min storlek, plus att den är rosa! I sommar tänker jag matcha den sådär enkelt ihop med ett par ljusa jeans och solbriller! Classy helt enkelt.

CANDLE

 
Nu har jag dom! Dom omtyckta ljusen från hm home. Sen när dom brunnit ner så kommer jag ha värmeljus i dom så man kan fortsätta använda dom, hur länge man vill!!

trött

 
Det är slitsamt att jobba när man inte är van. Men det är jättebra för min dygnsrytm! Min mobil plingade just till för att påminna mig om att om 15 min börjar notting hill på tv8! Jag är trött och suget efter frukten i kylen ska jag äntligen göra något åt! Men först tvätta bort sminket och byta om till mjukisbrallorna. Sen blir det myskväll i soffan och njuta av frukt och en av de bästa filmerna som finns! 

Palladium


 
Jag låg under min lediga dag i sängen med dom här dojjerna på fötterna och funderade över varför dom aldrig kommer till användning. Jag tycker verkligen att dom snygga. Så varför i hela friden använder jag dom aldrig? Aldrig ska ju inte säga, dom är ju lite skitiga så använt dom har jag ju. Men inte så mycket som jag borde. Tycker om hela looken av en känga fast i tyg och så den grova sulan. Av någon anledning kopplar jag dom till festivaler och festivaloutfits! Fråga mig inte varför. Har dock aldrig vart på någon festival men skulle bra gärna vilja, nån som är på? Hur som helst så har jag bestämt att i sommar ska jag slita på dom här! Tror dom kan bli ännu snyggare om dom är ingådda!

Gose

 
Verkligen ett kanonköp! Hittade den på åhléns rea efter jul nån gång och nu bor jag i den. Älskar det lurviga och det bara är det i fram på tröjan. Den både ser och är supergosig att krypa in i, helt klart min favorittröja just nu!

Bildbomb

 
Får bli en bildbomb nu. Jag har en massa inlägg på hög till er men nu måste jag slänga mig i soffan, har så jävla ont i huvet nu så jag måste bara ta en tabblett lägga mig ner. Ska äta en massa frukt som jag köpte idag! Mums! För övrigt har det varit skönt med en ledig dag, en väldigt lång och lugn frukost, tränat och sen övningskört som gick sådär.. men men. Imorgon ska jag jobba så hörs när jag kommer hem!

Inspiration från iphonen


Chanel & Influens

 
Föra några veckor sedan, en sömnlös natt bestämde jag mig för att klicka hem dessa som två inredningsdetaljer. Det skulle bli perfekt! Jag visste precis var och hur jag skulle ha dom. Just nu står dom bara uppe på min byrå och väntar på någon slags genial lösning. Beställde dom på bokus.com, kollade runt lite och där var dom billigast!

tillbaka!


Förlåt mina käraste pussgurkor för den extremt dåliga uppdateringen! Jag har jobbat och haft mig! ons-fre förra veckan och även idag! Blir mer jobb ons-tor den här veckan. Det är "bara" dom här timmarna för jag hoppar mest in när det behövs. Mellan jobbet har jag tränat, hängt med sara.m eller legat zoombie-position i soffan/sängen så orken att sätta sig framför datorn har inte inte riktigt vart där... fan varför har jag ingen bärbar dator?vill ha!! Nu kurrar det i mage så jag ska fixa kvällsfika!

Inspirationsbomb


Spanien del 4


På efterslänt kommer nu ännu en del med bilder, och fler återstår, från min och alex resa till spanien i somras! Kan ju vara skönt att frå drömma sig bort lite nu när det blivit sådär vidrigt jävla kallt ute igen!

Träning

 
Så på tal om träning. Nytt år, ny strategi! Förra året körde jag en halvtimme om dagen, men en halvtimmes promenad i hyfsat rask takt ger inte så mycket. Mot våren ökade jag till en timme, och försökte mig även på några springturer, men en timme varje dag blev snabbt tråkigt och sen innan jag åkte utomlands körde jag på så hårt att jag inte velat tänka på träning på väääldigt länge.
 
Nu har jag taggat till igen! Nu kör jag på träningscykeln som vi har här hemma. Springa är inte min grej, inte gymma heller och jag gillar inte att vara bunden till pass eller tider. Så träningscyklen är perfa! En timme varannan dag. Jag är så trött på en halvtimme om dagen. Så varannan dag och så lite hårdare pass kommer bli bra, då tröttnar jag inte. I sommar ska jag ha tränat bort de överflödiga på låren )och så är det bara! Egentligen gärna resten av kroppen också men fokus på benen, men de får bli steg två. Har fem månader på mig och det är bra. Har vägt mig, tagit mått och bilder. Om några månader ska jag ta nya bilder och då ska det banne mig vara skillnad. Måtte motivationen hålla i sig! Annars är det en ny plan som gäller!

ZARA

 
hihi kolla vad som kom på posten idag!

Får inte bli sjuk..

 
Jag är lite orolig att jag ska bli sjuk, har känningar i halsen. Nu gäller det att förebygga med citroner, ingefära, apelsiner och allt vad det heter! Jag får inte, vill inte bli sjuk. Inte nu när jag är på banan igen. Tränar, sover bra, äter rätt, grejar med körkortet. Om jag skulle bli sjuk nu kommer allt de gå åt...

Lördagens

 
Så här såg jag ut i lördags när jag var ut med lisa och drack vin, massor av rödvin!

Felicia

 
Idag är det felicias dag! Jag hade totalt glömt bort att jag hade namnsdag, för det är ju inte egentligen någon stor dag. Men jag har fått några grattis på namnsdagen och det piggar verkligen upp för det kommer så oväntat och får det att kännas lite som min dag idag! Så grattis på er alla felicior, idag är det vår dag!

Fredagsmys

 
Bilder från i fredags när vi var på kalles!

Uppe med tuppen

 
Jag har varit vaken sen klockan 9.00 i morse, att vända på dygnet går fantastiskt bra, heja mig! Vaknade till och med utan huvudvärk!! Somnade klockan 11 igår till hitta nemo, helt underbart var det. Hade det inte varit för jag var bakis och sliten hade jag aldrig somnat så tidigt. Trots mina 10 timmars sömn är jag jättetrött nu så därför fick de bli en rejäl kopp kaffe efter frukosten! ( och ursäkta för två kaffe-inlägg på raken, men nu kommer det lite inlägg om min helg! )
 

De där underbara kaffet

 
En väldigt lugn men trevlig fredag. Startade dagen med träning fast jag inte hade minsta lust! Säkert för jag klev upp kl 9 i morse och även därför har jätteont i huvudet nu och säkert för huvudvärken jag inte hade lust med tränigen. Men jag tror att om jag lyckats vända tillbaka på dygnet och det är lika med, hoppas jag, mindre huvudvärk! Hur som helst så älskar jag den studenden på dagen när jag får dricka mitt kaffe, första klunken är bäst! Jag har säkert tjatat om det här förut, men det är lika fantastiskt varje gång!
 
Aldeless nyss kom jag hem från restaurangen kalles, pappa och ann skulle dit så det var självklart att jag följde med! Rödvin och plockmat. Det kan faktiskt inte bli bättre än så! Drog på mig mina prickiga byxor idag igen. Dom är ju så sköna!
 
tröja gina, spets-bh monki, byxor topshop,

19.38


Jag somnade inte förrän klockan 7 i morse.. ställde larmet på 12.00 och då klev jag upp. Men jag mår ändå bra! Pigg och ingen huvudvärk alls, hur sjukt? Känns som jag blivit en robot. Efter frukost drog jag på mig det bekvämaste jag kunde hitta och gjorde i ordning en kaffe i en to go-mugg som jag tog med mig till körskolan och där satt jag i drygt 2 timmar och pluggade. Det börjar gå riktigt bra nu! Resultaten blir bara bättre och bättre! Hejaheja!
 
stickad (ny!) åhlens, tshirt acne, byxor topshop

Starbucks-latte & teoriplugg


 
Hej på er, så här jag ut helt osminkad vilket jag inte tror ni sett förut! Sitter här framför datorn, aningen hungrig och ska snart fixa en macka innan jag återgår till mitt teoripluggande. När jag vaknade i morse var jag otroligt grinig på ungefär allting och ingen lust till någonting. Då bestämde jag mig för att ignorera att jag fortfarande är lite förkyld och hoppa på träningscykeln och få ut all ilska på så vis. Körde på i en timme och svetten rann som bara den och peppmusiken var på högsta volym. De var underbart! Sen dess har humöret varit på topp.
 
För en stund sedan var jag så trött och mör i kroppen efter träningen så det kändes som om jag skulle falla ihop vilken sekund som helst och då kunde jag bara inte låta bli att provsmaka min starbucks-latte som stod i kylen. Då kunde jag få lite energi till att plugga körkortsteori också, men samtidigt riskera ännu en sömnlös natt. Hade dom lägsta förväntningarna när jag köpte den, men måste ju smaka den! Satan i gatan var god den var! Ni måste måste måste köpa den! Älskar ni kaffe, ja då älskar ni den här. Hur mysig som helst! Nu är jag superpepp att prova de två andra smakerna och köpa fler av denna! Felicia rekommenderar!

Breakfast

 
Kanske inte, definitivt inte den mest frestande frukostbilden jag bjudit på. Men ungefär så här ser mina frukostar ut just nu, färskpressad apelsinjuice, en kopp te och knäckebröd med ost. Det både låter och ser trist ut men ack så gott!

Vill bara säga godmorgon!

old pic
 
Med ett tidsinställt inlägg säger jag godmorgon, eftersom jag annars inte är uppe vid den här tiden så kan man fuska till det lite till er morgonpigga!

En bra dag

 
Jag hann bara äta ett ägg innan jag gick ner på stan idag för att träffa sara.c över en fika innan hon åker tillbaka till linköping igen. Då satt det extra fint med en cappuccino, eller rättare sagt två! När jag och sara sagt hejdå gick jag hem till axel för att hämta min laddare som jag haft där sen nyårsafton hehe. Där blev jag kvar en stund och hade det väldigt lyxigt och lyssnade på håkan medan axel lagade lunch till oss, tack återigen fina du. En bra dag är vad jag vill kalla det!

No bad stuff



Just nu är det här de godaste jag vet. Man skulle väldigt enkelt kunna göra en billigare, precis lika god själv men det här är för lata dagar istället för kakor! Känns extra bra när det är 100% frukt! Ska unna mig den större flaskan någon dag, den här lilla är det nästan så jag sveper! Innan julen bestämde jag mig för att hålla mig ifrån de onyttiga på veckorna och unna mig på helgerna men på julen kan man inte hålla på att tänka på sånt. Nu kör jag på igen och så fort förkylningen släpper måste jag börja träna igen, är verkligen inte lika duktig som jag var för för ett år sedan.. men nu jäklar så!

Förkyld

 
Usch, jag har bara vart hemma och snorat idag. Ätit pizza, druckit cola och tittat på tv. Igår trotsade jag min förkyldning och var ut och drack öl med alexandra och johanna och sen kom även axel! Det var verkligen hur trevligt som helst, även fast vi aldrig var ut på krogen och dansade ihjäl oss. Annars brukar jag bara få myror i benen av att sitta still sånna gånger. Men de kanske bara beor på att jag inte är helt hundra just nu heller haha. Nu blir det film, en stor kopp te och möla i sig massor av vindruvor!

Gott nytt år!!!

 
Fem dagar in på det nya året bjussar jag på bilder från mitt nyår. Alla var samlade, helt otroligt, sist vi var det kan jag inte minnas! Vi började lugnt hos lisa med ost och kex, fördrink och mat. På tolvslaget gick vi ut och drack lite bubbel, sen fortsatte vi till axel och där även lite annat folk väntade. Vi festade till klockan 6 på morgonen! Gissa om jag var trött dagen efter? Men roligt var det! Bättre sent än aldrig, gott nytt år på er!

Leo-väskan

 
Ingen kamera ännu, bara en förkyld felicia. Halsen har blivit värre men jag känner mig ändå pigg. Inte sjuk på det sättet så man är sängliggandes, vilket är ovanligt för min del, brukar antingen vara halvt döende eller frisk som en nötkärna (minus huvudvärkshelvetet) Imorgon kväll kan jag i alla fall hämta alla mina saker hos lisa!
 
Jag har fått noja på leo-mönstrade handväskor. Leopardmönstrat över huvudtaget egentligen. Till i sommar ska jag hittat den perfekta, den får gärna likna den på översta bilden! Som ett lyft till vilken outfit som helst. Måste bara ha en! 

Sängliggandes


Jag mår inte så bra idag, jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Det ända jag gjort idag är att legat i min säng och slappat. Får se om jag orkar ta bussen till lisa senare ikväll och hämta alla mina saker som blev kvar där på nyår, vill framförallt hämta min kamera! Nu ska jag hämta nått gott att dricka innan jag kryper ner i sängen igen. 

RSS 2.0