Barca

 

Lite så här ser jag ut efter att ha varit ute och gått i snöovädret. Har pulat på rummet idag, ni ska få se bilder på det. Bland annat bytt gardinstång som det fattades delar till. Där av turen ner på stan, utan bankkortet dessutom, tack och lov hade jag lösa pengar på mig så den promenaden inte var i onödan!! Varför i allsin dar har jag haft en svart ful från ikea när jag kan ha vit och diskret som bara ligger här hemma? Som jag dessutom valde att byta bort när jag flyttade hit..
 
Ser ni vilken ball mysse jag har på skallen då? Den var pappas men nu är den min, min favoritmössa. Vet inte om jag någonsin berättat för er om min stora kärlek till sport? Alla som känner mig vet att det är bland de tråkigaste jag vet. Nån gång sådär om jag är på rätt humör och det är nån stor match med sverige, fotboll typ, kan jag dras med. Skulle ju faktiskt tycka det var kul att någon gång kolla på en match, dra på sig en sverige-tshirt och dricka öl och möla i sig en massa chips med kompisarna. Men fokusen skulle nog bara hamna på ölen och outfiten och så skulle jag prata för mycket, inte enligt mig förstås. Men för dom som vill fokusera på matchen. Men hur som helst, för att gå tillbaka till min mössa och barca, man må tycka det då är ironiskt att jag har en mössa som det står barca på när jag aldrig brytt mig om fotboll. Men jag diggar mössan och på köpet får jag väl helt enkelt vara ett barca-fan!

Min stora kärlek


 
Lite bilder på babsen får pigga upp i det här hemska vinterrugget.

Carlson, Carlson världens bästa Carlson

 
 
Gissa vem som är hemma i gävle?? Jo för det är sara som kommit hem över helgen. På lördag får jag en heldag med henne och vi har massor av planer och jag längtar så jag spricker, speciellt när jag kollar på alla bilder på oss. Ja det finns nog inte så många normala bilder på oss, skulle vara från balen då typ. Jag orkade inte ens leta på dom normala så bjöd på ett gäng crazness! 
 
 

Stripes


 
Hej på er pussgurkor! Idag är jag tillbaka på banan efter tre dagar med hemsk huvudvärk. Igår tränade jag första gången på tre veckor hejaheja! Träningsvärk idag. Jag har pluggat körkortsteori i flera timmar, nu jävlar så ska jag inte vara på den lata sidan. Övningskört har jag också gjort, stadstrafik med mycket bilar och bland snö och halka. Det blev mycket i skallen samtidigt så efter kort stund blev jag helt död i skallen. 
 
Om vi ska fokusera på nått roligare så gjorde jag nått så ovanligt, för min del alltså, som att smeta på eyeliner och tänkte att de kunde vara roligt med lite bilder till bloggen. Syns tyvärr inte så värst bra på bilderna. Men jag tycker det är snyggt, ska införa det till en varadagslook. Nästa gång ska försöka få till den där fjongen på slutet ännu längre, svårt att få det snyggt när man är ovan.

Bad day


Idag är helt enkelt ingen bra dag. Har så jävla ont i huvudet. Får sån ångest av det. Känns som att hur ska jag kunna leva ett normalt liv med så här mycket huvudvärk? Att vara positiv i detta nu är inte lätt. Men jag hoppas det går över redan ikväll. Vill ju övningsköra! Fram för allt borde jag plugga teori, den har inte vart särskilt prioriterad. Typiskt att den dagen man tänkt köra igång på riktigt igen så mår man inte alls nå bra..

Nått annat mina tankar går kring nu är choklad, är så jäkla sugen men jag orkar inte ens gå till filmkedjan på hörnet.. Ska jag orka gå dit?


Söndag

 


Bjuder bara på en skön bild idag. Gud så trött jag är! Har övningskört med pappa hela dagen och nu är jag så trött. Ska kika på solsidan om nån minut, tycker inte de är så där jävla bra som alla andra verkar tycka men lite skön söndagsunderhållning är de allt!


Kalles-Mys med pappsen!

 
Det blev aldrig nått julbord i torsdags. Pappa frågade om vi inte skulle gå till kalles istället och det tackar man ju inte nej till! Det blev plocktallrik och en öl. Minst två personer, 120 kr på skalle, kanonbra pris. Jag tycker kalles är bland dom bästa ställena i stan och fått höra att dom gör stans bästa drinkar också. Älskar att dom har tapas, sen jag och alex var i spanien har jag haft cravings på det. Plockmat är den bästa maten! Så ni borde gå dit även om det bara är för en drink och lite småplock eller en trerätters. Tips från den kräsne! 

Sömnsvårigheter

 
Jag har hela mitt liv haft problem att sova, eller snarare att somna. när jag väl sover kan jag sova i evigheter. Det bästa man kan göra när man undrar över något är att googla det! Så det var precis vad jag gjorde.
 
Läste massor om te och hur det påverkar kroppen och vilket sorts te som passar i olika situationer. Allt te kommer t.ex. från en och samma växt och innehåller ett koffein som heter tein. Jag mitt pucko har bara struntat i kaffe på kvällarna men te dricker jag massor. Men då finns det teer som inte görs av den vanliga teväxten och det är rött te eller rooibos som de också heter, örtte, gärna med lavendel och kamomill.
 
Det röda påminner mycket om early gray vilket är det te jag alltid dricker på morgonen så nu har jag bytt ut det till rött te på kvällarna om jag vill dricka te ihop med nått att äta. En annan sak som är bra med rött te är att de kan dra hur länge som helst utan att bli beskt för att de innehåller inte det ämnet som gör att det kan bli det.
 
Kamomillteet dricker jag i samband med att jag ska sova. Det smakar faktiskt inte gott, hö? gräs? Något som ett hälsofreak i vit linneskjorta och linnebyxa som håller på med yoga skulle älska. Skulle jag fått det här teet hos en kompis så skulle jag inte tyckt om det. Men bara för att det faktiskt hjälper mig att somna på kvällarna och det känns så nyttigt så gillar jag det bara därför!
 
Örtteet, det som heter kvällsro dricker jag inte, har ju dom två andra som jag är nöjd med.
 
Så ni vet ju att jag har min kvällsrutin med att duscha, tända ljus och skriva i min dagbok, undvika mobilen gör jag också och nu även dricka mitt kamomillte gör att så fort jag lägger mig ner på kudden och blundar somnar jag inom 10 min och slipper ligga och vrida och vända på mig i 3 timmar innan jag somnar! Helt underbart, nu har jag hittat mina knep för att kunna somna på kvällarna. Alla knep som gör att man går ner i varv och som gör att man känner ett välbefinnande är knep som funkar! Alla måste hitta det som passar den man är, det är bara att prova sig fram!

freja beha erichsen

 
Inga nya bilder precis men vi alla älskar dom här bilderna så dom förtjänar ett inlägg i min blogg, freja är ju så sjukt snygg och vacker och jag är väl en av alla som skulle vilja ha hennes hår!
 
Jag mår inge bra idag, äckelhuvudvärk, precis druckit upp en latte med kanel & kardemumma. Hur gott som helst, har fått lite noja på göra latte nu. Drömmen är att ha en flashig dyr kaffemaskin så man kan göra en lyxig latte eller cappuccino så det smakar som på caféerna. Borde det inte vara mer ekonomiskt att köpa en egen maskin än att köpa en varje dag på ett café? En tanke bara. Men en sån maskin ska jag i alla fall köpa när jag blir rik. Har många sådana "när-jag-blir-rik-planer"..

Inspo

 
Usch vilken grå dag hörni! Var uppe med tuppen idag för ett möte på ABF, helt värdelöst som vanligt. Märktes tydligt i kroppen att jag gick upp tidigt idag, var helt slut för en stund sen men då gjorde jag en egen latte som blev väldigt lyckad! Energin är tillbaka och jag taggar övningskörning med pappsen till IKEA, vi ska äta julbord! Älska julmat, jag ska vräka i mig, man har ju inte ätit det på snart ett helt år!

Limegrönt

 
Här är min lilla samling limegrönt. Men kom på precis nu att jag glömde totalt bort min mössa! fan också..
Hur som helst, jag klär mig i stort sett bara i helsvart under vintern för jag känner mig så ful i färg när jag är blek. Men i år är jag färggladare än någonsin med min små doser av limegrönt.

Bomberjackan

 
 
 
Dom här bilderna blev väl inte dom bästa, det blir ju mörkt ute redan vid tretiden! Så ska man fota med dagsljus lär man vara snabb på kameran i fortsättningen! Tråkigt att jag inte kan fota utomhus. Blir lite svårt när man bor mitt i stan att ställa ut sitt stativ och så där och posa när alla går förbi haha
 
I alla fall så har jag rotat fram min bomberjacka igen. Eller igen och igen, den kom väl aldrig riktigt till användning när jag hade köpt den men nu så, nu ska jag slita lite på den! Älskar när "gamla" plagg kommer till användning! 

Jakten på det perfekta livet

 

 

Världens bästa program med världens skönaste programledare! Jag kommer sitta spikad i soffan ikväll kl 21.00 på SVT1


Hemma!

 
Det var inte nå roligt att komma tillbaka till stan. Långsand känns mer som hemma och jag saknar redan mamma och babar!

Nej tack!

 
Ville bara berätta om h&m:s ansiktsmasker. Jag rekommenderar inte er att köpa dessa. Satsa på något hudvårdsmärke istället. Det ska jag göra! Jag tyckte dom kändes onaturliga och sved om man hade på för nära ögon eller läppar. Vissa luktade starkt och obehagligt och det var inte direkt något som man ville ha i sitt ansikte och inte något som kändes fräscht och sådär härligt som det ska göra när man har en ansiktsmask. Jag var rädd att halva ansiktet skulle följa med när jag tvättade bort den första. Men de hände så klart inte ingenting. En ansiktsmask vill i alla fall jag ska kännas som att den är bra för hyn och inte så som dessa kändes. Jag vet inte, kanske är jag kräsen men det här var i alla fall inget för mig!
 

Ännu mer leopardmönstrat

 
 
                       
Leopard

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag ångrar att jag inte köpte ett par leopardmönstrade byxor på zara sist jag var i stockholm men lindex har fått in dom här som liknar dom på zara, dock inte lika snygga. Har för mig att de på zara var i ett blankt tyg medan dessa är matta. Jag får ser hur jag gör, jag ska i alla fall prova dom nästa gång jag går på stan! Dom kanske är jättesnygga på! Såg även att bikbok fått in ett par i den här stilen, ska prova dom med.
 
Nu när ni läser det här är jag i Lågsand med mamma och hunden min. Det var på tiden att åka och hälsa på min lilla mamma. Vi ska ha superdupermys har jag bestämt. Kanske ska jag baka något men frossa ska vi göra, mamma ska göra pizza, den är så god! och vi ska köpa massa gott att äta till alla filmer som jag tagit med mig! Har köpt ett gäng second hand, perfekt sätt att köpa film, kostar mellan 5 till15 kr. Jag lyckades även hitta en helt ny film där plasten fortfarande var kvar. På tisdag kväll kommer jag hem igen!
 
byxor från lindex

Leopardmönstrat

 
Dom här jeansen är perfekta att ha när man vill ha något roligare än svarta jeans. Jag hade tänkt på dom jättelänge tills jag köpte dom för en vecka sedan och idag åker dom på för en premiäranvändning!
 
nya jeans från gina

Början på något stort..

 
Idag har jag suttit med en och samma sak sen klockan ett, något väldigt väldigt viktigt..
Något som i slutändan kan ha väldigt stor betydelse för mig. Jag kan inte berätta vad det är men jag ber alla er från mitt hjärta, håll tummarna för mig! 
 

Acne


 
Min älskade acnehalsduk! Jag har haft en väldigt lik den här från lindex i ett par år och redan förra året hade den gjort sitt. Så jag har spanat efter en likadan fast med bättre kvalité så gissa om jag blev glad när jag såg att acne hade precis en sån som jag letat. Lat som jag var beställde jag den aldrig och när jag väl skulle göra det var den slut. Jag gjorde världens projekt för att få tag på en i stockholm men så kom den in på deras webshop igen och då väntade jag inte en sekund med att klicka hem den och nu är den min min min! 
 
Man märker så tydligt när man vill ha något riktigt riktigt mycket för de dår man går i spinn om man inte kan få det. Därför är jag lite extra nöjd stolt och glad att få ha den här halsduken till min ägo!

Hallonmuffins

 
Så här blev mina hallonmuffins! Jättegoda och saftiga, precis vad jag behövde för att piggas upp!
 
Här har ni receptet hallonmuffins

inspiration

     





Fan också, huvudhvärken slog till nyss när jag kollade på tv. Jag får väl vara glad att jag mått bättre under dagen. Nu ska jag baka hallonmuffins! När man har sån här huvudvärk då får man äta precis vad man vill!

blingbling

 
En av höstens klara favoriter för mig är blingblinget, här är min nya tshirt från gina!
 
Jag har inte haft mycket till krafter på senare tid men börjar nu återhämta mig vilket betyder mer blogginlägg! Idag har jag haft ont i huvudet och därför bara stannat hemma men jag har städat mitt rum i alla fall! Just nu sitter jag och dricker en latte och skrollar bland en massa modebloggar, suger åt mig all inspiration! 
 
tshirt giina
 

Ett litet fynd

 
Köpte den här stora snygga guldkedjan förra veckan när jag var på erikshjälpen för 15 kr, billigt och bra!

Last weekend

 
Så här såg jag ut förra helgen när jag var ut med Lisa.
Nytt linne från cubus och halsband från hm

Black & White

 
Känner mig utmattad idag, trots det cyklade jag ner på stan för att jag kände att jag behövde komma ut och göra någonting och få lite friskluft. Kan inte bara sitta inne i en lägenhet hela dagen. Köpte en penna som man kan rita på porslin eller glas med, jag tänkte pyssla ihop något till pappa på fars dag, har redan köpt en vit mugg. Men nu kära barn, ska jag baka mintkyssar till farmor som har fyllt 80 år, det är hennes favoritgodis! För på lördag så åker tjocka släkten till dalarna för att fira henne på ett supermysigt hotell! 

På rummet

 
Igår kom min kandelaber och jag är så himla nöjd med den! Jag beställde även ett vykort med en en mustasch som jag satt in i en gammal ram och dom tre små ljuslyktorna, som jag tänkt åka och köpa på ikea hittade jag för en krona styck på röda korset igår, hur perfekt är inte det?!
 
Jag har inte riktigt bestämt om jag vill ha det så här, det känns som att något fattas men kan inte komma på vad..

Today is a good day

 
 

Inspo

 
Ett urval av inspirationsbilder som jag samlat på mig i Iphonen!

Humor


Orkeslös

 
Trots att jag känt mig totalt orkeslös idag har jag fått mycket gjort, sökt jobb, vart på röda korset, handlat och lite andra småärenden. Därför avslutade jag dagen med lite kaffe och partymusik för att komma igång lite, eftersom då var klockan bara 18.00, med mina sömnsvårgheter så dricker jag inte kaffe klockan halv tolv precis. Sen kom pappa och störde. Vi åt gröt ihop ( har fått välrdens nojja på gröt) och jag fick agera skräddare eftersom han behövde måtten till en skjorta han skulle beställa. Nu är det rätt sent och jag är jättepigg, är det inte alltid så att när man väl ska sova så blir man pigg? iallafall för mig!

Skor för en hundralapp

 
Jag brukar aldrig köpa skor på klädkedjorna för de är ofta skor i plast = dåligt för fötterna och då kommer jag knappt kunna använda dom för jag kommer få så ont. Men dom här köpte jag på rea på h&m och då knde jag att de kunde vara värt det, tyckte dom var rätt balla med sina detljer. Skulle kunna tänka mig att köpa ett par som har en ännu fetare sula!

Min fredagskväll

 
Som sagt var jag hemma hela dagen, hela kvällen också för min huvudvärk var i sitt värsta stadie. Jag mådde rätt bra under dagen men istället för att bli bättre blev jag sämre och sämre. Senaste numret av style by kunde inte kommit mer lägligt och pappa köpte massor av godsaker till mig! Det blev en kväll hemma i soffan och pappa gjorde mig sällskap medan vi kollade på erin brockovich som gick på tv.

Lasagne

 
I fredags var jag hemma hemma hela dagen och lagade lasagne för första gången. God blev den, men inte alls som mammas, jag använde nämligen hennes recept. Det blev mycket rester också som har räckt hela helgen och lite till, helt perfekt. Nästa gång ska den bli ännu bättre! Nu har jag även lärt mig att göra en god béchamelsås vilket innebär att jag kan laga en rad nya rätter där den ingår men framför allt kommer jag kunna laga stuvade makaroner! Älska stuvade makaroner!
 
Recept:
 
Gör en köttfärssås så som du gillar den precis som den du äter med spagetti och gillar du starkt så krydda lite extra för det försvinner gärna med allt annat i lasagnen. Jag kryddar alltid med sambal olek och vitlök!
 
Béchamelsås: 50g smör 3msk mjöl och ca 5 dl röd mjölk krydda med salt, peppar och muskotnöt
 
Smält smöret på svag värme och ha i mjölet häll sedan på 2 dl mjölk och vispa, vispa hela tiden och så fort det tjocknar så häller du i 1 dl mjölk. Fortsätt till du fått en lagom tjock konsistens, krydda.
 
Smöra en lagom stor form, varva köttfärs, béchamelsås, lasagneplattor tre gånger fast sista lagret toppa med riven ost istället för lasagneplattorna, in i ugnen på 200°  20 min!

The party's in my head

 
Startat kvällen med en mojito och nu bär det av mot lisafisa!

Kandelabrar

 
Hur fint är det inte med kandelabrar? Drömmen är att hitta en gammal och sliten. Denna tycker jag är perfekt! Tycker det var så fint att den var högre än vanligt och så enkel! Precis en sån ska jag hålla utkik efter hädanefter! Men just nu är det faktisk en annan kandelaber på väg hem till mig, fast en nytillverkad men som är fin på sitt sätt!
 
Lampan var också riktigt snygg! Jag behöver en nattdukslampa och skulle kunna tänka mig något i den stilen!

RSS 2.0