Egoboost

 
Sen den där kvällen, eller natten jag bestämde mig för att ta hand om mig själv lite har det blivit en kvällsrutin. Tänder massvis med ljus så jag inte ska behöva tända en ända lampa, duschar varmt, har på ansiktstmaksen, kryper ner i sängen och skriver i min dagbok, undviker mobilen och sen kliver jag upp och tvättar bort ansiktsmaksen, byter till sov-tshirten och går och lägger mig och somnar bums! Så där har vi lösningen på mina sömnproblem och även en stund varje dag avsatt bara för mig och må riktigt bra. Det känns riktigt mysigt att göra det här varje kväll nu när det är höst/vinter, med alla tända ljusen och det där lugnet när bara jag är vaken och det knappts hörs några ljud uiftån och att få kommer ner i varv innan man ska sova, jag verkligen älskar det.
 
Jag har köpt ett gäng nya ansiktsmasker, från h&m så kanske inte dom bästa men tanken är ju inte att jag ska få fantastisk hy utan bara för att få den där lyxkänslan! Vi får se om jag gillar dom, annars är det bara att köpa nya från något annat märke. Jag hinner väl prova en del innan vintern är över. Nu ska jag tända lite ljus och hoppa in i duschen, sen ska jag prova den med blåbär!

Påfyllning av garderoben

 
Gud så jag letat stickade tröjor och igår på stan så hade jag sån tur att hitta tre stycken! Plus ett linne.
Inga knepiga detaljer, inget som förstör, bara supermysiga underbara stickade tröjor!
(Men den svarta ska jag lämna tillbaka för jag hittade ett hål i den och var ändå inte helt nöjd)
Så det är min stora jakt nu, den perfekta svarta stickade tröjan!
 
Det finns vissa plagg som man alltid ska passa på att köpa, även om det är något som inte känns aktuellt. Jeans, jeansshorts, kavajer, stickat, tshirts, är några exempel jag kommer på nu och då menar jag så klart dom där enkla blåa jeansen, eller den svarta kavajen. Inte den neongula stickade tröjan som man tids nog tröttnar på. Utan dom där klassiska plaggen som man alltid behöver ha en eller två av i sin garderob! För just dom enkla plaggen kan vara så himla svåra att hitta när de väl behövs, det ska ha en viss passform, färg, material, inga konstiga detaljer eller något annat som förstör!
 
linne och svart stickad cubus, beige och blå/vit-stickad h&m logg,

Nattbloggar

 
Jag tänker ta den här natten och göra den till min. Jag tänker tända en massa ljus på mitt rum och i badrummet, ta en lång och mysig varm dusch. Sen tänker jag ha på en ansiktskmask och skriva i min dagbok inlindad i handdukar och täcke i sängen. Sen ska jag tvätta ansiktet och byta om till sköna sovkläder och gå och lägga mig. En må-bra-natt och det är vitkigt att den sker nu när jag som mest behöver det och ännu mer för att nu borde man sova och imorgon borde man ha ett jobb att gå till. Men så är inte läget just nu och därför kan jag göra precis som jag vill och njuta av det, för varför skulle jag stressa fram något eller stressa upp mig över något sånt, när jag vet så himla väl att den dagen kommer att komma ändå, utan allt onödigt tjafs.

Linköping

 
Lite bilder från lördagen i linköping! Jag och sara virrade runt bland butikerna i linköping, på ett virrvarv av gator och flera torg, där jag direkt skulle gått vilse om jag var själv haha. Men linköping är en väldigt mysig stad tycker jag! Med mycket liv och ungdommar! Mysiga gator och bygnander. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bo där, och ha lukas och sara nära till hands! Sara visade mig ett jättemysigt café, Berget café & Tehus, som tyvärr stängde precis när vi kom så vi han bara gå in och kika men vi bestämde att vi ska fika där nästa gång jag hälsar på! Istället gick vi till ett ställe som hette steve's och där satt vi kvar länge och med både fikade och äta middag innan vi skildes åt.
 
jacka monki, randig tröja hm herr, hood hm herr, väska alexander wang, byxor lindex, skor scorett,  

Bloppis

 
Jag har så mycket kläder liggandes som jag ska sälja! Lägger upp allting här och på blocket, men tar några plagg i taget.
 
Allt kommer från h&m och är i fint skick.
 
Jacka/kavaj strl 34, 150 kr
 
Elin kling loves hm, aldrig använda, säljer för nypris, strl 34, 399 kr
 
Angoratröja strl L, men funkar även för M och S, 100 kr
 
Svart päls strl 34, 150 kr
 
Är du intresserad, hör av dig till mig, [email protected] 
Frakten står du för!
 
 

En outfit

 
Outfit

 
 
Om jag skulle haft ett par nike air skor skulle de här vara en perfekt outfit. Jag tyckte när skorna kom att jag skulle inte viljkvilja lägga så mycket pengar på den sortens skor, men nu vill jag verkligen ha dom. Frågan är de dom finns kvar i butik. Beställa kan jag ju inte eftersom jag aldrig provat skorna. Får kika efter dom när jag åker till stockholm nästa gång!

Bob dylan




 
Jag älskar sådana här bilder, tycker dom är så otroligt vackra! Jag ska fylla min framtida lägenhet med massor av sådana här genuina gamla svartvita foton. Man kan ju framkalla dom så man får riktigt bilder, då blir det ännu mer genuint. Sätta in dom i fina gamla ramar, eller bara som dom är med knappnålar. Kanske jag inte kan hålla mig och gör något sån på rummet i långsand, där behövs det nått på väggarna!
 
Jag blir också superinspirerad och vill kunna fota så här! Men som min fotolärare micke sa, efterlikna och ta inspiration av de ni själva tycker om så lär ni er massor så de kanske är på tiden att göra det!

Dr Martens



 
Jag fick mina vita sålda och köpte dom här istället vilket var ett bra byte för jag har mycket mer använding för ett par svarta! Ett par svarta kängor känns som nått alla borde ha i sin skokollektion. Jag ser fram emot att ha dessa till svarta jeans nu under den kalla hemska vintern men det är ju minst snyggt till ett par jeansshorts i sommar!

Kan inte sova

 

H&M

 

 

Jag kan inte somna, trots att jag var så sjukt trött tidigare. Det är som att när jag lägger mig i den här sängen så sugs all trötthet ur mig. Jag gav upp för en timme sen och det resulterade i en beställning på hm. Synd bara hälften kommer i januari..?! Jag hoppas verkligen de är värt väntan! Jag beställde fyra stycken spetstoppar, två svarta i olika storlekar och samma med de vita, för jag har ingen aning vilken storlek jag har eftersom jag dumt nog klippt bort lappen i den mintgröna som jag köpte i somras. Är så nöjd med den så blev superglad att de fanns i fler färger nu, eller i januari rättare sagt. Jag kommer bli bra trött om ingen av storlekarna är rätt! Såg nu att de är 2 1/2 men på tv, ska gå upp och kolla på det. Här blir man ju galen av att ligga och vrida på sig!


Baseball shirt

 
Köpt på monki när jag var i linköping!

Trött

 
Just nu sitter jag och äter min egengjorda potatismos direkt ur kastrullen som dessutom är kall, inte lika gott som för en timme sedan när den var nygjord och varm. Är för övrigt väldigt trött, jag tänker titta på en film som börjar kl 21 på tv11, säkert inget att se men som kan vara skönt att slökolla på. Men först ska jag visa er en nykomling i garderoben!

Fashion Box




 
Bilder ur boken fashion box som jag fick i 20-årspresent. Den tar upp många tidslösa klassiker som trench coaten, vita sjkortan, den lilla svarta m.m. Jag har blädrat igenom den ett par gånger nu, massor av härliga bilder.

Byxbegär

 
Nya byxor! Minst sagt behövligt, jag har bott i mina svarta jeans aldless för länge nu. Jag behövde något bekvämt som fortfarande funkar till vardags och nu bor jag i dom här istället. Jag skulle behöva ett till par byxor, men ingen aning om hur de ska se ut. Jag ska i alla fall satsa på ett par vanliga ljusa jeans från acne eller cheap monday till våren, men vad hjälper de nu..
 
från lindex

Kaffe & Rutiner

 
Den bästa tidpunkten på dagen är när jag dricker mitt kaffe! Efter frukost, uppmjukande övningar för nacken, 30 min på träningscykeln och en dusch dricker jag alltid en stor kopp kaffe och det är lika underbart gott varje gång. Sen kan jag starta min dag! Då håller jag mig fri från huvudvärken tills nästa morgon när jag vaknar och så börjar det om igen. På tisdag är det dags för något nytt som jag tror är den sista pusselbiten för att jag ska bli helt kvitt huvudvärken och det är yoga! Sen har jag faktiskt provat allt. Nu ska jag sätta mig och klura på ett personligt brev för jag ska söka ett jobb som dök upp här om dagen och som jag verklgen tror skulle passa mig!

Neon

bilder från linköping
 
Ny mössa från lindex och väskan åhléns som jag köpte innan jag åkte till linköping, båda lika härligt neongula.

20121020 00.20

 
Hej på er! Nu har jag vart borta från bloggen ett tag igen.. jag har vart hos mamma sen jag kom hem från linköping med en hemsk huvudvärk som endast kunde botas av sömn och vila vilket jag får bäst i långsand. Men nu är jag back on track! Idag har jag övningskört till ockelbo med pappa vilket var skitkul, äntligen har jag fått blodad tand (igen) för att ta mitt körkort! Jag körde motorväg idag för första gången, helt extas när jag fick gasa upp i 100 km/h!

Kärlek

 
Kärlek är när man får dela samma kudde med den man älskar mest av allt, mitt egna lilla hjärtegryn

Gillart!

 

Likadana koppar

 
Första bilden är från leilas kokbok a piece of cake och den andra bilden har jag tagit. Gjorde en en sån rolig upptäckt, att det var samma kopp som jag har! Hade det här varit en känd design hade jag inte blivigt lika förvånad men dom här kopparna är bara något billigt trams och jag hittade mina på myrorna för en femtiolapp eller mindre och just därför blev det så roligt! Eftersom det är en sån random liten kopp!

Bakat kakor

 
När jag var i långsand fick jag idén om att baka havreflarn när jag satt och åt sånna som jag köpt och jag blev förvänad över hur otroligt lätt det var och vad roligt det var att baka något nytt, varför envisas man med att alltid baka samma sak? Så när jag var klar med dom var jag sugen på att prova på något mer och då fick det bli kockostoppar som är så gott. Baka kakor ska göra oftare!
 
recept på havreflarnen / vår kokbok
recept på kockos toppar / a piece of cake

Hypnotisören

 
Biokvällen med sara.m var riktigt lyckad! Vi åt middag på texas longhorn, det första gången jag var där och jag gillade det, kommer helt klart gå dit igen! Vi uppdaterade varandra med allt möjligt roligt och mindre roligt som hänt sen vi sågs sist, vilket är oändligt mycket. Att hinna med allt det på så kort tid var omöjligt men det var så himla mysigt att ses igen, jag kände verkligen hur jag saknat oss! Vi ska ses snart igen och få prata av oss ännu mera.
 
Om m filmen vi såg, inget om handlingen egentligen men bara hur bra den var och att ni måste se den. Jag struntar totalt i om ni inte tycker om svenska filmer för den här ska ni se! Den var så otroligt bra och spännande! Ibland läskig. Persbrandt är supersnygg och det var uppfriskande eller hur jag ska uttrycka mig, att se honom i en roll som skiljer sig mycket från alla kostymnisseroller, även om jag tycker om honom då med! En jättebra oförutsägbar story som inte följer samma vanliga gamla visa, framför allt var den trovärdig! För mig blev det här en favoritfilm som jag vill ha till min lilla dvd-samling.
 

Packar

 
Just nu håller jag på packar det sista, sen ska jag måla naglarna men jag känner på mig att det inte kommer bli av förrän imorgon på tåget. Men sen är jag faktiskt klar med allt! Jag var på stan idag och köpte bland annat ett par nya byxor som jag ska ha på mig imorgon, ett par sköna men fortfarande snygga byxor. Jag har ingen lust att sitta i ett par tajta jeans i tre och en halv timme på ett tåg. För övrigt älskar jag att åka tåg, det är så mysigt. Förbereder alltid vad jag ska ha med mig, någon bra bok, nya spellistor att lyssna på, köper något gott att tugga på och gärna något modemagasin att bläddra i. Nu ska jag försöka få ihop några tidsinställda inlägg till er medan jag är iväg på mitt lilla äventyr!

En dag full av förberedelser

 
Imorgon åker jag till linköping så den här dagen har handlat om de sista förberedelserna! Jag ska nämligen åka och hälsa på min storebror för första gången sen han flyttade dit för ett par år sedan, skamligt va? Att jag inte åker och hälsar på förrän nu, han har till och med hunnit byta lägenhet.. Nu när sara.c också bor där så ska jag slå två flugor i en smäll och hälsa på dem båda som en mysig liten tripp! Jag har aldrig varit i linköping så bara det ska bli spännande!

in town again






 
Tillbaka i stan! Det här ska jag göra ikväll:
Handla
Ringa Lukas
Skriva i dagboken
Duscha
Påbörja packningen till linköping

Back & White

 
några bilder från i onsdags
 
När ni läser det här så är jag i långsand, tidsinställt inlägg, jag kände att jag behövde en paus från stan innan jag ska åka till linköping nästa vecka. Jag sover inte bra stan som ni vet och det gör att jag inte mår så bra, känner mig sliten och har mer huvudvärk. Sömnen är a och o för mitt mående och jag har även börjat känna mig lite smått förkyld. Så nu är jag i behov av att behov åka på lite rehab hos mamma. Är hemma igen senast på tisdag!

Min dagbok


En bild

 
 

Möblerat om

 
Ja inte är det så uppseendeväckande inte, men mysigare blev det! Rummet fick en bättre helhet. Anledningen att jag bytt plats på sängen och klädställning är att jag jämt och ständigt väcks av det ena och det andra utanför mitt fönster, någon som drar en resväska, en lastbil som backar, någon som babblar i telefon. Det låter i princip som att det sker i mitt rum.. Jag sov så här i natt men blev ändå väckt i morse men jag tror ändå det blivit lite bättre och det är alltid nått! Nu har jag istället inget nattduksbord och inget uttag för någon lampa men det ska jag fixa! Borde även fixa nått snyggt överdrag till sängen, en sängkappa eller så. 

Tiger Balsam Vit

 
Bäst hittills! Hittat nått som är bra mot spänningshuvudvärk. Man masserar in panna och tinningar ( jag smörjer in nacken också för jag inbillar mig att det ska hjälpa mer då och för att det ska kännas skönt) och det funkar faktiskt och ger en väldigt skön kylande känsla. Annars har jag använt mig av massage, stretching eller en varm vetekudde och det är jätteskönt under tiden men så fort man slutar massera eller vetekudden blir kall känner man hur ont man har. Tiger balsammet är tusen gånger skönare än alla massage eller varma vetekuddar och tar även bort huvudvärken! Hur bra som helst att hitta substitut till tabletterna.

yesterday


i lurarna

 
I dag mår jag inte bra, känner mig hängig och haft en hemsk huvudvärk så jag ligger bara i sängen och tar det lugnt, pimplar citronvatten i vinglas för lyxkänslans skull och lyssnar på ted gärdestad
 
Ted Gärdestad – Sol, vind och vatten/Det bästa med Ted Gärdestad

Slappar

 
Dagens lunch, världens enklaste och löjligt goda köttfärssås! Köp köttfärs som du steker och sedan häll på en burk med dolmios extra kryddiga pastaasås. Så himla bra när man inte orkar laga mat och inte vill äta typ pizza. Faktiskt ett tips jag fått av sara.m och på tal om sara så ska jag träffa henne ikväll! Gu vad jag längtar! Vi har inte setts på såå länge! Skamligt längesedan! Det blir käk på nått ställe vi inte bestämt och sen bio. 

Smyckeskrin

 
Från början var det här skrinet mammas och i en ful mörk brun färg men så i våras när hade pysselnoja så målade jag om det till vitt och det blev jäkligt mycket finare! och jag som faktiskt behövde ett nytt!

Fresh Laundry

 
Ny parfym från clean, färsch härlig doft som passar till vardags.
 

wishbone


Det här fina halssbandert från dogeard var det som kom i paketet igår, beställt härifrån
 

Spanien del 3

 
Den här kvällen tog vi oss in till porto ba noss, jag fick ögonorgasm av alla butiker! Versace, louis vuitton, gucci, chanel och många många fler. Sånna skyltfönster och sånna kläder! Alla enorma, då snackar vi enorma lyxbåtar! Jag tänkte bara, vart är min rika pojkvän som säger "älskling, välj vad du vill ha" haha. Men det var i alla fall häftigt och se! och de låg så mysigt till, alldeless vi havet. Vi träffade även en svensk bartender och hans svenska kollega, så vi stannade till där och tog en drink, så skönt att höra svenska röster! Men vi var där för bargatan, underbart partyliv! Där drar det igång vid tvåtiden, säger ganska mycket med tanke på att allt stänger igen klockan två här hemma i gävle! Inget inträde heller, eller välja 4a eller 6a! De var bara köra!

Kyss johanna

 
Idag kom ett litet paket till mig, innehållet får ni se imorgon!

Elin

 
Grymma elin, grym jeansjacka

Stripes

 
Det här blir min andra blå vit randiga tröja! Den andra har en mycket ljusare blå färg, den här kan istället i vissa ljus se svart ut och jag som egentligen, eller fortfarande är, är ute efter en svart vit randig tröja tänkte den kunde duga tills jag hittade en svart vit randig. Nu är jag jätteglad att jag köpte den, blåa ränder känns klassiskt och det kommer bli perfekt att ha i en ljusblå, mörkblå och svart vit randig i min garderob! De borde alla ha, åtminstone en mörkblå vit randig!
 
randig/hm herr
 

Think pink

 
Helrosa idag! Lisa var här och vi höll oss bara här hemma, förutom när vi gick och handlade så därför blev det en mjukisbyxor-dag. Vi har smidit planer inför kryssningen som vi ska på, inget bokat ännu men jäklar vad taggade vi är inför en riktig partykryssning, bara hon och jag, singelbrudarna!

RSS 2.0