COS



Nytt från cos, verkligen världens bästa affär, snygga stilrena kläder! Det här var det jag hade på mig på 70-årsfesten.
 
klänning, armband COS

70-årskalas!

7

Förra helgen hade jag och mamma en gemensam födelsedagsfest, mamma fyllde 50 i somras och fyllde 20 i tisdags. Vi hyrde fiket blåsut i långsand och bjöd in alla våra nära och kära och pyntade med vitt och rosa såklart Kvällens tema var knytis så det fanns massvis av god mat och ännu mer till efterrätt! Jag slog på stort med en hederlig jordgubbstårta för det måste man ha när man fyller år! Plus 80 stycket snittar med baslikia mozarella och tomat, mums! Tack alla ni som var där för en trevlig kväll och tack för alla fina presenter! Anna-Karin gav oss en riktigt rolig måste jag säga, ni vet när man kan få ett fotbad fullt med fiskar som äter upp alla död hudceller? Det ska jag och mamma få göra ihop! Hur roligt som helst, speciellt att få göra nått sånt med mamma. Eftersom hon är sjuk och har varit i flera år har vi inte gjort något ihop bara hon och jag sen jag var liten! Längtar!

Back & White



Som jag skrev igår är jag i stan idag och bloggar! Tog en paus och käkade lite köttbullar, 9 stycken för att vara exakt, med sylt. Jag har ingen lust att laga mat när jag är i stan, så det blir alltid "man tager vad man haver" Ser ni mina nya byxor föresten? Syns inte särskilt bra men dom är prickiga! Svarta med vita prickar i silkit tyg, fyndade dom för en hundralapp på topshop i somras! Sitter förövrigt och lyssnar på musik med ett burkigt vackert ljud som kommer direkt ut ur datorn eftersom mina högtalare är ute i långsand.

Favoriter

 
Kärlek vid första ögonkastet! Såg dom och tänkte att jävlar vilka snygga skor och man kan se hur sköna dom är! Dom kommer anvädas tills dom faller isär, helt klart nya favoriter! Dom kommer faktiskt från dinsko, jag handlar inte skor där annars för oftast blir skor så obekväma när det inte är någon bra kvalité men här har vi ett riktigt undantag!
 
klackar från dinsko
 
 

ACNE



Hur bra mår man inte när man får gå runt med en acnepåse med ett plagg i? Åkte på en shoppingtur till stockholm för ett par veckor sedan och gjorde mitt första acneköp inne på deras egna affär. En svart tshirt fick det bli, jag hade tänkt köpa en grå och en vit också men jag gillade inte modellen på de senaste som kommit in, så jag tänker ha utkik på blocket framöver. Den svarta jag kom hem med var en som de så snällt letade fram på lagret!

Gurka

 
Jag har nämnt lite smått i bloggen att i våras så gick jag all in och planaterade massvis med ätbara grönsaker och örter som gick att odla utan land och växthus. Nu har vi krukor fulla av basilika, persilja, bladspenat, gräslök mm och trädgården med lite nya blommor. Men roligast, som jag trodde skulle vara svårt utan ett växthus och till min stolthet har jag lyckats odla gurkor!

Hundvakt

 

Har tagit mig ner till vattnet, här är det jättebra mottagning på mobilen! Undrar varför jag inte gått ner hit förut bara ändå och satt mig? Idag är jag hundvakt idag åt lilla babar för mamma är i uppsala på akademiska. Hur som helst så ska jag gottgöra er med massa roliga inlägg imorgon. Tänker åka in till stan med bloggen som första prioritering!


James Dean

 
Hej och sorry för extremt dålig uppdatering, har alltid så fullspäckat schema när jag är i stan.. Är alltid stressad, som nu, måste skynda mig till bussen som tar mig tillbaka till långis! Idag har jag vart ledig, väldigt skönt. Åkte in till stan för att träffa Sara.c en sista gång innan hon flyttar till linköping för att plugga. Vi han med en fika och en vända på stan. Jag köpte dessa två på h&m!
 
Top h&m
T-shirt h&m herr
 

RSS 2.0