Onsdag

 
Jag har fotat massor idag, blogg-idérna har sprudlat och hade tänkt ta tag bilder som blivit liggandes sen förut som väntar på att på bloggas om. Jag har även varit på akupunktur mot huvudvärken, ätit god mat, städat mitt rum och sist av allt lagt fram kläder till imorgon när jag ska upp och jobba. Jag skulle aldrig kunna välja kläder på morgon under tidspress, trött i skallen och beslutsångest, därför måste jag göra så här. Men nyss slog min huvudvärk till rejält. Så alla mina små planer till bloggen får vänta. Ett inlägg, det här, sen ska jag titta på tv, ta en lång dusch, ta tablett mot huvudvärken gå och lägga mig i sängen och läsa en bra bok tills jag somnar! Vi hörs imorgon igen om jag hinner! Annars blir det på måndag när jag kommer hem från långsand igen!

Bästa stunden på dagen


 
Så här dricker jag gärna min latte nu för tiden!

Lunch

 
Idag kände jag inte alls för att träna. Har varit riktigt duktig och tränat varannan dag en period nu, och det är inget jag planerat att lägga ner. Men idag hade jag noll motivation men tränade ändå. Det blev hemmaträning. En timmes cykling på motionscykeln, så glad att jag tränade ändå för så här i efterhand känns det ju alltid så skönt!
 
Kände för en nyttigare lunch så det blev ev det en jättegod sallad med en dressing eller kanske snarare en vinägrett som mamma lärt mig att göra!
 
Salladen bestod av italiensk färdig salladsblandning, rödlök, mozzarella och tomater.
 
Dressingen gjorde jag av, olja, balsamico, örtsalt, citron, lite lite honung, oregano och basilika.
Jag har inga direkta mått utan har i och smakar av tills jag är nöjd!
 
Till det stekte jag gamla baguetteskivor som jag hade i frysen, hade på lite olja och så rester från en tomatsås som jag värmde på lite i micron. Det är något som jag tycker är jättegott och väldigt bra att slänga ihop när man fått rester av en tomatsås som är mindre än en portion.

Bra priser på Ray-Ban

Ray-Ban
 
 
 
 
Jag beställde som sagt min briller på lens way klick
 
Just nu har dom riktigt bra priser på alla deras solglasögon! Jag betalade runt 700kr för mina vilket är nästan halva priset. Jag beställde även mina mina aviators från lens way förra året. Dom brukar ha bra priser men nu har satt ner alla solglasögon 20% så det är billigare än vanligt! Plus att det har gratis frakt. Tror de är svårt att hitta något billigare så pass på om ni är sugna på ett par ray-bans!

Ray-Ban

 
Ett par klassiker och ett måste i solglasögonsamlingen! Beställde mina här
 

Nagellack

 
Tre nya nagellack. Två från essie, not just a pretty face och lovie dovie. Av alla nagellack jag provat är essie absolut bäst hittills för deras penslar är verkligen helt perfekta! Platta och lagom breda vilket gör det superlätt applicera utan att det kommer utanför. Det gula är från maybeline new york, electric yellow och det har jag inte hunnit prova än!

just love it

 
Jag njuter verkligen av sånna här bilder! Inspiration, mysigt, fashion mmm just love it. Det är därför jag älskar tumblr nu, kan sitta och skrolla i evigheter, reblogga, spara ner. Jag kanske nämnt det förut men jag är en bildsamlare, alla bilder från bloggar, internet, överallt som jag tycker om sparar jag. Plus att jag fotar väldigt mycket. Min dator väller över av osorterade bildmappar. I iphoto har jag nu 10.000 bilder att gå igenom. Det är HELT sjukt. Det är bara en liten del av allting! Min mobil måste även tömmas på bilder igen, det är verkligen en kärlek blandad med en uns av ångest.

En dag med sara



Ännu ett inlägg som kommer i efterhand! Det här är bilder från skärtorsdagen när jag och sara var på stan och fikade och tog en liten shoppingtur! Så himla mysigt med våra återföreningsdagar! Vi hittar alltid på något extra trevligt när vi ses. Samma kväll hade vi nämligen satc-mys hos mig och åt amerikanska pannkakor. Längtar tills vi ska ses igen, då ses vi i stockholm när körsbärsträden blommar, iiiiih!

Måndag


 
Hej på er, det var inte igår! Det är en ny vecka och ny liten start skulle man kunna säga. Idag ska jag ta tag i körkortet på allvar, jo jag vet det är inte första gången jag säger det men nu är allvar. Innan sommaren ska jag ha det i min hand. Även träningen har jag tagit på ännu mer allvar. Varannan dag ska jag vara på gymmet och inget fusk med onyttigheter på veckorna!
 
Har på mig min nya skjorta idag. Tokälskar den! Snygg och superskön i största storleken som fanns. En skjorta man bara kan slänga på sig när som helst och som alltid funkar. Har även på mig mina nya solbriller, ja det är faktiskt ett par solbriller! Ska självklart inte gå utomhus med dom idag eftersom det regnar, men i sommar så. Nej nu kan jag inte sitta här längre, måste iväg till körskolan för lite teoriplugg!
 
skjorta (ny!) h&m logg, jeans crocker, solbriller (nya!) prestige

30% på Åhléns

 
Åhléns

 
 
Ville bara tipsa er om att Åhléns nu har 30% på alla jackor från Å, Å+, och WERA t.o.m 16/4! !
Hur bra som helst. Jag köpte dock min jacka en vecka för tidigt! Hade sparat in några hundralappar men hur ska man veta sånt innan? Min jacka som är den till höger på bilden finns i svart också!
 

Vårkänslor


 
Här får ni även en dagens från i måndags. Så roligt att ha sara med sig så man kan ta lite bilder som inte är på mitt rum! Jag tycker verkligen om min vårjacka. Jag hade ingen ljus jacka innan, vilket jag tänkt till många outfits att jag behövt! Dessutom var det var det den här typen av jacka jag föreställt mig att jag ville ha. Skulle dock haft nått mer än bara en tshirt under.. för de vart pisskallt när de blåste, extra viktigt eftersom jag precis blivit sjuk.. Jaja vi var knappt ute i vilket fall och det var ändå härligt att få gå klädd i ljusa kläder nu när våren är här!
 
jacka åhléns, solbriller ray ban wayfarer, tshirt topshop, byxor gamla från hm, converse

Fika på Lido


 
Här kommer lite bilder från i måndags när jag och sara var och fikade bakelser på Lido. Så himla mysigt. Tänk vad mycket godare det är än att gå på tråkiga waynes med inköpta tråkiga fikabröd. Hit ska vi alltid gå i fortsättningen när vi är riktigt fikasugna!

Tre nya

 
Älskar att fylla på vårgarderoben! Äntligen kan man ha en klädstil igen. Inte bara heltsvart och inte frysa ihjäl outfits!
 
kappa åhléns, klänning & other stories, kavaj åhléns

Efter en partyhelg

 
Vilken helg! I torsdags på dagen träffade jag sara.c och sen senare på kvällen var jag ut med alexandra, lisa och axel och vi hade så jäkla roligt! Här ser ni bilder från mitt bakishäng i i fredags. Var ner på stan en sväng och bytte en tröja så jag passade på att köpa en stor latte och lite gottigott. Fredag kväll åkte jag till maja och vi var ut i både fredags och lördags och har haft stört roligt. Nu har jag återhämtat mig men har istället åkt på en förkylning. Jag vräker i mig ingefära så blir förhoppningsvis inte så sjuk att jag blir sängliggande!

RSS 2.0