Ett nytt bord

 
 

Juklappar

 
Här är några av mina juklappar.
 
Acneplånboken är jag så himla nöjd med! Bästa julklappen helt klart! Så liten perfekt och mysig att bära runt på.
 
Mascaran är min absoluta favoritmascara, helena rubensten lash queen feline black. Bra hållbarhet, klumpar sig inte, kommer lagom mängd mascara när man applicerar den, perfekt size på borsten och så självklart älskar man den snygga designen på den. Har provat en hel olika mascaror, både från de dyrare märkena och budgetvarianter, den här slår allihop!
 
Foundation, Max factor facefinity all day flawless. Använder väl inte så mycket smink egentligen förutom maskara men den här fick jag en prov på och den var så lättsam och såg så väldigt naturlig ut på mig så efter det kunde jag bara inte vara utan den. Nu på vintern kan man ju faktiskt behöva fräschas upp lite
 
Gästrikeringen, min tredje *host. Lyckats tappa bort två stycken men den här ska jag hålla i stenhårt. Kanske egentligen inte är något fantastiskt med den men jag har bara fäst mig vid den och det är en sån ring som jag har på mig varenda eviga dag. Känns som en återförening att få bära den på mitt finger igen!
 

Kvällens

 
Som sagt vankas det party ikväll och här har ni kvällens outfit! Just nu lyssnar jag på gamla godingar och dricker lite cider medan jag håller på att fixa mig! Ikväll kommer bli grymt!

Min senaste beställning

 
nytt från monki

En vilodag


Hej på er! Livet är hektiskt just nu, men jag älskar det. Idag är första kvällen på länge som jag valde att stanna hemma, vilket har varit lite småtråkigt eftersom det faktikst är fredag. Men eftersom jag drack en massa öl med Axel igår och Alexandra har 20-årsfest imorgon och det är nyårsafton i övermorgon så kan det vara bra att hämta lite krafter och även spara lite pengar. Jag var och kikade på rean idag, den var inget att hurra för men jag lyckades ändå hitta två plagg på åhléns som ni ska få se. Nu är det dags för mig att fixa en nattmacka och slänga mig i soffan!

Black satin

 
Nytt nagellack från chanel, black satin 219

Flygvapnet del 2

 
Så här ser ut den på, som jag sa, sitter som en smäck! Har pappas ray bans på mig för att dölja mitt osminkade ansikte. Måste köpa mig ett eget par, kanske blir det ett köp för juklappspengarna!

Tumblr

 
 
Vill hänvisa till min tumblr som jag startade igång ganska nyligen. Jag älskar att skrolla runt på bloggar m.m med inspirerande eller bara fina bilder och sparar ner alla jag tycker om.  Det är något som kan göra flera gånger om dagen. Tumblr är som en perfekt liten sammanfattning av alla mina bilder, i alla fall dom som dyker upp på tumblr.
 
http://fashionfelicia.tumblr.com/
 
 

En kopp kaffe

 
Började dagen lugnt här hemma med lång frukost, första koppen kaffe på länge och bra musik. Resten av dagen var  jag på stan och köpte juklappar till mamma och lukas och storshoppade på systemet inför julens alla utgångar woop woop. När jag kom hem ställde jag mig och gravade lax (första gången ever) gjorde i ordning en fjärde burk sill, föreberdde årets sats med chokladtryfflar som jag gör varje år, slog in julklpparna (bild kommer) Inte förrän klockan elva var jag klar med allt! Imorgon ska jag baka lussebullar (igen) rulla chokladtryfflar och göra marsipangodisar med sara.c som kom hem till gävle idag! Ja, jag har verkligen gått crazy på julen i år haha

Godnatt

 
Hemma i stan igen. Lika sorgligt varje gång. De närmasta dagarna nu ska jag bara fokusera på julen. Köpa julklappar, baka, lägga in sill och grava lax som en riktig husmor!
 
Idag har jag fixat på rummet, jag blir aldrig nöjd. Idag är en sån dag när jag är kritisk till allt, min blogg och alla bilder är fula, mitt rum är fult, alla mina kläder är fula, alla andra är så jävla snygga och perfekta, känner mig tjock. Usch vad de här låter deppigt? Nu ska jag duscha och sen lägga mig, imorgon vill jag vakna upp och känna mig fabulous!!

Flygvapnet

 
Det här är den ballaste jackan jag har i min garderob! Jag gjorde världens fynd när jag hittade den på erikshjälpen för ett par veckor sedan för 65 kronor! Jag kollade upp vad det är för symbol på ena ärmen och det är flygvapnets symbol. Jackan är är som ni kanske ser en kvinnlig modell och jag lovar er, den sitter som en smäck! Det är som att den vore sydd för mig, det ska ni få se bilder på men jag har bara inte orkat.
Men det som är så jäkla ballt med den här jackan eller kavajen kanske det mer är, är att den har burits av en kvinna i det svenska flygvapnet 1978!
 
Först tyckte jag bara det här var ett riktigt fin klädesplagg med guldknapparna och allt men sen när jag fick veta historian bakom den så tycker jag om den ännu mer! Den känns så himla unik och nu förstår jag vad andra menat med att det är så roligt att bära kläder som har en historia! För det känns som nått alldeless extra. Nu kommer jag alltid ha ett extra öga för kläder som bär på sin egen lilla historia!

Mer blingbling

 
Underbara smycken från H&M

12.12.12



 
Far ut till långis nu och stannar där ett par dagar, kanske till och med över helgen. Men jag har satt detta som ett tidsinställt inlägg. 
 
Så här ser iaf mina dagar ut nu för tiden. All fokus på körkortet. Sitter i min säng i nå gosiga kläder och läser i min teoribok och dricker hemmagjord latte.

six steps to a pasta carbonara

 
Det var längesen jag gjorde ett inlägg om mat och mat är ju bland det bäst jag vet så jag kände att var dags för det nu! Så idag visar jag er i bilder steg för steg ett superenkelt recept på carbonara, insåg nu bara att jag glömde ha på permesanost!!! Det förklarar varför jag inte tyckte det var lika gott som det brukar haha. Brukar vräka på för det är så gott och det är en viktig ingrediens så det får inte hoppa över.. 
 
Men jag vill verkligen tipsa er om det här receptet för det klarar vem som helst av att göra och det blir riktigt krämigt och gott, det ska egentligen vara en äggula men tycker det blir godare med två. Men det beror också på hur mycket pasta du tar! Det sista steget är att ni rör ihop allt i tallriken innan ni hugger in! Smaklig måltid och lycka till!

Vintergos

 
Den här fina julgranskulan hänger i mitt fönster, ville få lite julkänsla men den platsade inte bra där för den syns knappt. Ska hitta en ny hedersplats åt den och hänga upp något annat i fönstret istället! Lite julanda måste man ju ha på rummet!

Underbar kväll med sara!

 
I lördags, sliten av fredagens utgång tog jag mig iväg till kalles och träffade sara.m! Det var en perfekt kväll med riktigt riktigt god mat. Det var en hit att beställa in dom smårätterna man ville ha istället för en färdig plocktallrik! Det var en sån där lugn och mysig kväll. Vi pratade av oss, så gott vi kunde, igenom allt det som hänt sen vi sist sågs, sist var det bio och då han man verkligen inte prata av sig! Vi avslutade kvällen med en smaskig drink på bishops som axel gjort till oss!

Ska förbättra mig

bild från i fredags innan jag åkte till lisa och hade bakdag
 
Det här med outfits på vintern är fan inte min grej. Helsvart, bekvämt, och oftast väldigt tråkigt. Dom få gånger jag drar på mig nått roligare är det under stress innan jag ska iväg och har noll tid till att ta bilder. Som i fredags kväll ringde axel och frågade om jag ville följa med ut, då blev de inga bilder på den outfiten. Men ska försöka anstränga mig och ta lite bilder!

 

Igår

 
Var helt slut igår efter helgens bravader. Lyckades i alla fall ta mig ut med pappa och övningsköra. Inte särskilt mycket piggare idag, Men jag har några inlägg på hög, bland annat från i helgen, som jag nu med en gång ska se till att ni ska få ta del av!

Dear Santa

Dear Santa
 
 
 
Då var årets önskelista klar, eller nästan i alla fall, är ett par askar från Italla jag ska kika på som kanske också hamnar på listan! Lampan är inte exakt den jag önskat mig för den hittade jag ingen bild på. Men den ser ut så där, bara en stor glödlampa. Det var en del till på min lista som jag inte kunde hitta några bra bilder på men där har ni i alla fall topp fem!

Beautiful inspo




Lovely things


Fixat på rummet igen


 
Var som sagt inte helt nöjd med hur det såg ut sist jag fixade om under spegeln. Det här blev mycket bättre! Måste bara hitta något mer fint att lägga på brickan. Jag vill också byta ut ljuslyktorna mot vaser i ofärgat glas. I dom skullw jag vilja ha 1-2 blommor i vardera. Skulle vilja hitta några i plast, usch hur det det låter, men jag vet att det ska finnas riktigt fina som man inte ser att de är plast om man inte kollar extremt noga! 

En bättre helg

 
Det var verkligen den bästa helgen på länge! Fredagen var lugn men med en stor portion kinamat. I lördags var jag med sara hela dagen och samma kväll så blev det spontan utgång med majja och linda. Shit vad roligt vi hade, oslagbart! och sist men inte minst så i söndags tog jag mig ner på stan för en brunch med charlotte som jag inte träffat på 3 månader!

Före & Efter

 
Så här blev det! Förstår ni nu varför jag är så chockad äver mitt beslut att byta ut gardinstången?! Klädställningen kan jag väl inte säga så mycket om mer än att det är skönt att få bort den där somriga och även stökiga känslan! Jag har alltid varit noga med att sortera kläderna efter färg i garderoben, det bara irriterar mig när det ser o-organiserat och stökigt ut, men det är jag väl knappast ensam om.

En riktigt mysig dag

 
Åh vad mysigt att få träffa sara. Vad gick på stan fast det var jobbigt, jag hade huvudvärk och sara ont i ryggen så det var väldigt skönt när vi väl var hemma hos mig. Nu är det bra med snö här i gävle, jag måste erkänna att det är faktiskt mysigt och man får julkänslor. Även om det är svinkallt idag, hatar att frysa. Snön gör ju faktiskt att det blir ljusare och det piggar verkligen upp! Vi kikade i alla fall på julkalendern och åt en misslyckad liten julfika, så typiskt oss. Enorma planeringar och så bllir de alltid misslyckat men det är nått som vi bara kan skratta åt, ändå alltid lika mysigt att ses!

Dolce & Gabbana

 
 
Jag tycker om den här reklamen. Tycker om stämningen, den är bara mysig på nått vis
 

Tre låtar

 
Mina tre senaste favoriter som jag spelar sönder. Speciellt 1:a gången som är en cover på magnus ugglas låt, med andra ord, perfekt när man redan kan texten. Splar ingen roll hur många gånger jag lyssnat på den, varje gång refrängen sätter igång måste jag sjunga, hoppa och dansa runt hysteriskt i lägenheten. Så jävlaaa braaaa!!! Dom bästa låtarna är dom man inte kan sitta still till!
 
Miss Li – 1:a gången
Miss Li – Här kommer natten
Miss Li – Nåt för dom som väntar

RSS 2.0