Perfektion

Helt perfekta linnen, frågan är bara vart man kan köpa dom? Någon som vet? Eller vart man kan hitta liknande?

 


30 min promenadEfter läkarbesöket kunde vi konstatera att det inte var migrän min huvudvärk beror på utan snarare en svag kropp. Dålig sömn, lite motion och att vänta för länge mellan måltiderna är förmodligen det som sätter igång min huvudvärk. Vilket låter logiskt tycker jag. 
Jag ska börja äta samma tider varje dag, gå och lägga mig samma tid varje kväll - förutom på helgerna och motionera en halvtimme varje dag vilket får bli enkla promenader. Vi får se hur det går. Jag har faktiskt rört på mig varje dag sedan läkarbesöket och sovit bra, har även inte låtit de gå för länge mellan måltiderna. Jag har inte följt schemat strängt direkt, promenaderna har varietar från 10 min till en halvtimme men jag känner att både igår och idag har jag faktiskt mått allmänt mycket bättre än vad jag gjort på länge, vet inte om det är en slump eller om den här nya livsstilen redan har visat vad den går för, de kanske inte krävs så mycket i alla fall, eftersom jag vart så pass slarvlig. Skönt för jag vill inte leva så jävla strikt - som en robbot.

Aldeless nyss var jag ute på min dagliga promenix och nu sitter jag och äter mango, man blir som besatt när man börjat äta, jag kan inte sluta förrän det är helt slut på tallriken. Klockan är bara halv sex och jag bytte om till min sov-tshirt efter promenaden. Har ingen aning om vad jag ska göra resten av kvällen. Det känns som att klockan är så mycket mer, det är ju så mörkt ute!

PINK


old picLånar dimas dator och satt nyss och kollade igenom gamla webcam-bilder. Vilket hår jag hade, flera mil långt. Just på den här bilden är jag på hotellrummet i norrtälje innan jag skulle knata iväg på dimas bandymatch.
Ibland saknar jag mitt hår, det är så mycket fix med en kort frisyr och det går inte att slänga ihop allt i en knut när man inte pallar, det är de ända jag inte gillar med att ha kort hår.

Just nu sitter dima och pluggar och jag känner mig riktigt uttråkad.

-

"It's like you're screaming but no one can hear.
You almost feel ashamed that someone could that be that important, that without them you feel like nothing.
No one will ever understand how much it hurts.
You feel hopeless like nothing can save you.
And when it's over and it's gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back so you could have the good."


black nailsHar målat naglarna svarta, kändes bra nu i höstrugget, och just nu sitter och väntar på att de ska torka.. finns de något tråkigare?

Sen ska jag åka ut till Dima, vi ska ha en myskväll och kolla på idol, som jag har kommit på mig själv gått och längtat efter under veckorna vilket är underligt då jag hatade det förra året.

Killersjag har gått och blivit kär nu igen
(men 700 kr är redan paxade på mitt konto till nowhere-klackarna)

ÖverraskningKolla vad som damp ner i brevlådan idag. Rara Sara.M är det som skickat det till mig, bara så där ändå! Det tycker jag verkligen var omtänksamt av henne! Tack sötis!

We Found Lovelåten som jag bloggade om tidigare har just blivit 10000000000000000000000 gånger bättre efter att ha sett videon.
älskar att se dom så kära, älskar att se dom galna och gör massa crazy stuff och hela tiden pussas, och dom ser ut att ha de så roligt, älskar det som sägs i början av låten - för det är så jävla SANT!!!, älskar låten, älskar att hela videon är så sjukt jävla het, tex ciggen i olika färger, det sprängs, massa snabbspolningar, hur allting snurrar, massor av coola efteker, eller att hon står och dansar och är sjukt sexig mot en vägg som de kör en projector mot och att rihanna är så sjukt jävla snygg, fick massvis av inspiration av hennes outfits, gaaaaah vad bra det här är!!! 

Macaronsjag har för första gången i mitt liv ätit macarons, och dom var så goda, helt över mina förväntningar

Frukosten underbar frukost jag gjorde till endast mig själv bara för att få njuta och må bra

Tänkte även passa på att uppdatera er lite om hur det går med min tablettfria behandling. I vågor är min bästa förklaring och då kan det verkligen vara från timme till timme. Imorgon har det gått tre veckor! Om jag ska se på det som helhet har det verkligen gått otroligt bra. De är faktikst bara ett fåtal gånger som jag haft riktigt ont. Jag har klarat av att göra allt som jag planerat in med kompisar, druckit alkohol, jobbat och levt som vanligt. Men jag kan fortfarande inte se att det blivigt någon skillnad förutom att jag klarat att slutat äta piller vilket känns riktigt bra. Jag hoppas verkligen att ju längre det går desto bättre blir det. För om jag klarar mig utan piller i tre veckor, så finns det hopp om att den verkligen kan försvinna helt. Men jag vågar inte ta ut för mycket i förskott ifall den inte skulla försvinna.

Nya leggingsLite grövre ribbade leggings från hm. Perfekta för de dagar man inte står ut med obekväma åtsittande jeans.

från hm

RSS 2.0