En liten nyhet

 
Shit klockan är redan 22.00.. Jag hade planerat att ligga i sängen nu. Men jag ville bara berätta något för er först! Jag har nämligen ett jobb! På samma ställe som jag jobbade tidigare i januari, på dekra som administratör. Jag har jobbat där en del förut men det har varit utspridda och enstaka dagar. Nu är det minst 2 gånger i veckan och jag får göra mer avancerade uppgifter och ta mer ansvar. Segerdans för att jag har en inkomst, shopping shopping shopping. När lönen kommer ska jag fira med en rad olika plagg från min vill-ha-lista, för det är jag så jäkla värld! Att jobba på det här sättet kommer också bli en perfekt mjukstart för min kropp (huvudvärksmässigt) att börja jobba, en bättre dygnsrytm, få rutiner osv! Jag mår också väldigt bra av att ha något vettigt att göra om dagarna!  
 
En sista grej bara! Har ni sett hur långt mitt hår har blivit?? Det är i vägen hela tiden. Känns som jag var hos frissan nyss, men nu känns det mest bara som ett störningsmoment. Vill sätta upp det hela tiden.. och det är så trist. När jag hade kortare hår saknade jag min knut som bara den, nu när jag har den vill jag klippa av det. Varför är man aldrig nöjd?? Ni får hemskt gärna komma med åsikter, spara ut? är den här längden bra? klippa av en dec kanske? och för er som undrar har jag inte vågat bleka håret med citron..
 

Hälso-kväll

 
 
 
Järn+C är något som jag började ta för att må bättre under mensen men nu tar jag det varje dag för jag har märkt att jag har mycket mindre huvudvärk då. Järn finns också i tablettform, men med C-vitaminet i denna så hjälper det kroppen att ta upp järnet. Om ni ska prova detta så kom ihåg att äta mycket fibrer för järn gör väldigt lätt att man blir hård i magen. Jag kombinerar t.ex. med att äta några torkade plommon varje dag.
 
Citronen, jag funderar på att bleka mitt hår med citron ikväll. Men detta är något som sliter oerhört mycket på håret. Så det ska du absolut inte göra om du är rädd om ditt hår. Jag däremot, skulle inte ha något emot om mitt hår blev lite slitet, men det beror ju också på hur pass mycket. Vi får se hur det blir.
 
Olivolja, behöver nödvändigtvis inte vara olivolja, vilken olja som helst går bra. Ju fetare desto bättre. Jag hade blivit knottrig om kinderna och visste inte vad det var eller hur jag skulle få bort det och därför frågade jag sara.m som är lite utav en expert på området. Rengör, rengör, rengör svarade hon och kom även med tipset om olja. Man ska lätt massera det i ansiktet där man har pormaskar och tillslut ska man känna hur det blir lite grynigt. Då ska pormaskarna "löst upp sig" eller hur jag ska förklara. Detta kombinerade jag min min vardagliga rengöring, en ansiktsmask och sist av allt smörjde jag noggrant in ansiktet. Efter 2-3 gånger har nästan allt det knottriga har försvunnit och min hy börjar kännas som den brukar.
 
Så ikväll ska jag, om jag vågar, bleka håret med citron, och gå på min hy med alla mina rengöringsknep och bläddra igenom nya elle. Jag tycker om att ha små hälso-kvällar då och då. Göra en liten ansiktsmask, äta något nyttigt och dricka en kopp te.

Måndag


Jag skulle egentligen lagt upp en dagens outfit nu men alla bilder blev jättefula... Istället får ni se bilder på lite utav det jag åt sist jag var i långsansd! 
 
Idag har jag varit och ätit sushi med min kusin isabelle!! Hon bor i norge sen ett par år tillbaka så därför är det extra mysigt varje gång vi hinner ses. Jag har faktiskt aldrig vart och hälsat på henne i norge men så fort de blir varmare ute så ska jag sa till att det blir av och gu vad jag längtar!

Randigt

 
Älskar randigt! Nu har jag två till - till min samling! En tshirt och ett linne. En tshirt har jag vart på jakt efter länge. Hade tänkt mig en svartvitrandig och jag hittade en sån också med men den här var snyggare i modellen. Linnet är hur underbart som helst. Det är 100% visocose så det är så mjukt och skönt, känner på mig att det kommer bli en favorit i sommar. Tshirten också för den delen. Kanske har på mig linnet ikväll, om det inte är på tok för tråkigt.. Men med en kavaj över så kanske! Tänk om de ändå var sommar, då hade det helt plötsligt funkat med hur enkla kläder som helst!
 
tshirt hm herr, linne hm basic

Fredag!!

 
I morse drack jag den här smoothien till frukost. I pappas kristallglas, kändes lyxigt och bra. Har funderat på att köpa fejkade från åhléns. Nu sitter jag och dricker kaffe, behöver få energin tillbaka som försvann efter en timmes dötråkig hemmaträning och en stor portion pasta med tomatsås. Behöver energi för ikväll vankas det party och det är inte vilken kväll som helst!! Sara.m som fyller 19 år ska firas!! Jag har ingeting att ha på mig, ångest ångest ångest. Försökte hitta nått fint på stan igår. Men allt som var snyggt var sommarplagg..

Träningsvärk

 
Jag har köpt nya träningstights, vilket verkligen behövs nu! Jag har nämligen trots att jag tidigare skrev att gymma inte är min grej börjat gymma med sara.m! Det har inte handlat om att jag inte tycker om att gymma, för det vet jag att jag älskar. Gymmade hur mycket om helst i ettan på gymnasiet. Det är det att jag kan känna mig så uttittad! På skolan var man nästan alltid helt själv på gymmet! Men nu med sara som sällskap går det hur bra som helst!
 
Senare idag ska vi köra vårt andra pass och jag är rktigt taggad! Vi har köpt gymkort för ett halvår frammåt. Är så pepp på att komma i form nu, ännu mer än när jag bestämde mig för att ge mig på min hemmaträning! Upplägget kommer fortfarande vara varannan dag, och de dagar jag inte gymmar med sara så är det en timme på cykeln här hemma som gäller. Men idag är jag glad att jag slipper den. Noll lust att sätta mig på den, men går och räknar ner timmarna till de är dags att dra till gymmet! Det här kommer ge mycket bättre och snabbare resultat också. Jag har träningsvärk på insidan av låren idag, tror inte de kan bli så mycket bättre? men nu är det nog om träning, dags för kaffe!
 
nya träningstights, hm

Columbine Smille

 
Riktigt underbara bilder från columbine smille. Är förresten så jäkla sugen på ett par sådanna där ray bans med rött speglat glas!

20130211

 
Från i fredags innan jag drog ner på stan och träffade sara.m. Jag lyckades komma hem med en påse i alla fall som bland annat innehöll årets försa bikini, ni kommer få se sen!
 
byxor & mössa lindex, tröja åhléns,

Bildbomb


Hemma igen

 
Eller hemma och hemma, som jag tidigare nämnt är jag mer hemma hos mamma. Men jag är tillbaka i stan i alla fall. Kom i torsdagskväll. Det blev tidigare än planerat då Lisa hade lite födelsedagsfirande igår. Jag har bara legat i soffan idag och ätit pizza, glass, frukt och annat gott. Bakis och sliten efter igår och med ett enormt blåmärke. Nu tänker jag lägga mig i sängen med senaste numret av styleby och frossa i vårmodet och bara bli inspirerad! Styleby är verkligen den bästa tidningen, man blir aldrig besviken!

Babar

 
Alltså kolla det där lilla ansiktet, det där lilla leendet. Världens absolutaste sötaste hund, det är min hund babar. Bilderna är från i somras. Men det känns bara så fantastiskt skönt att lägga upp dom här bilderna för att samtidigt som ni läser det här så är jag hos honom och gosiligosar sönder! Jag älskar honom över allt annat!

Spanien del 5





 
Den 5e och den sista delen från spanien. Något risiga bilder från en iphonekamera men ack så underbara. GUD va bra vi hade det! Vi bokstavligen levde uppe vid den där poolen med den riktigt härliga utsikten, gu vad man minns tillbaka av alla bilderna! Jag vill tillbaka nu! Alex när åker vi!??!?!

Inredning


 
Nu ni, nu är jag faktiskt nöjd med den här delen av mitt rum. Har ju ändrat om minst tusen gånger känns det som. Visst, det är ingen wow-faktor på det, men det är det bästa jag kan göra med det här rummet. Saknar dock en dödskalle, skulle vilja ha den från kosta boda. Andra delen av rummet är som ni redan vet på g!

So fucking lovely

 

Motivation

Det kommer bli några sånna här inlägg framöver! Bilder som motiverar mig till att träna! Tänkte det kunde peppa fler än mig. Hejaheja!

Tripp Trapp Trull

 
Sånt här gillar jag, när det matchar. Jag har en rosa också som jag fick i present av sara.c men den har jag som rese-necessär. Tycker det är helt perfekt att den kan ligga i ett badrumsskåp med en engångsrakhyvel, sminkborttagning i en miniflaska och en tandborste, redo att fyllas med det man vill ha med sig så man slipper flytta om och hålla på varje gång man ska iväg!
 
från åhléns

Spotless

 
Det är inte ofta jag skriver om smink, hudvård etc. Men det här produkterna är underbara så dom förtjänar ett litet inlägg. Det här här använder varje kväll. Jag använder även rengöringen som min sminkborttagning. När jag tvättat ansiktet baddar jag på med purifying toner där det behövs, (ja jag ställde dom i fel ordning) när det torkat in smörjer jag in mig och sen som ett sista steg har jag på spot treatment som ska torka ut finnarna under natten när man sover. Älskar att attackera dom där enstaka små finnarna jag får med de två sista stegen. Det är bara så härligt att veta att man bekämpar dom, det får gärna svida lite också, så man känner hur det verkar!
 
Jag känner mig alltid jättefräsch efter jag använt dom här produkterna, plus att det ger ett bra resultat. Men så är det väl klart att alla ska hitta det som passar just sin hy. Jag gav det här till min brorsa i julklapp och han är lika nöjd som mig, så nu ville jag bara tipsa er också! Finns att köpa på apoteket!
 

Black is the new black

 
Så i tisdags så städade jag ju mitt rum och skulle ändra om lite. Jag insåg att det där med att byta ut galgarna inte gick riktigt lika bra som jag tänkt mig eftersom det behövdes typ 14 galgar till.. Så jag har bett pappa att köpa ett gäng på väg hem från jobbet men varje dag har han varit för trött så vi får se när det blir! Jag ska även köpa svarta kassettlådor från ikea, sådana som jag har i vitt nu som ska stå under klädställningen. Dels för jag har fått noja på svart men även för att två av lådorna har kafferingar på locken sen dom var mitt sängbord! Det ska bli min lilla svarta hörna och så fort den blir klar så ska ni få se resultatet!

Mini-semester

 
Jag har börjat packa, för att ikväll åker jag till långsand! Det ska bli riktigt mysigt med fint väder och pussas med min favorit. Ser fram emot promenader i solen och soffhäng på kvällarna med mamma! Jag vet inte hur länge jag bli borta men jag satt uppe extra sent igår och fixade en massa inlägg till er så att det ska komma ett inlägg om dagen hela nästa vecka! Nu måste jag hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning för klockan 14.00 har jag date med lisafisa! Hörs igen när jag kommer tillbaka!
 

RSS 2.0