Långsand

Idag har jag varit i Långsand och druckit mammas hemmagjorda nyponsoppa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


I think about you all the time I see you in my dreams



jag i torsdags

Ordered


Eftersom jag desperat letat kläder till höst och vintergarderoben på stan i torsdags och hittade bara en stickad tröja som var fin men ingen wow-upplevelse så tänkte jag att jag skulle beställa masvis av kläder från internet när jag kom hem vilket var ett lika stort bottennapp. Beställde det här från hm! Jag hoppas tröjan är lika fin som på bilden och att den sitter likadant på mig, vill inte att den ska sittta tajt och så tänkte jag att det kunde vara roligt med något nytt till rummet som ännu befinner sig i en organiserad oreda.

sex



jag älskar sånna här bilder.. det är så hett..

Cosmopolitan



Sophie och jag låg och slappade resten av dagen och kvällen tills vi kom på att vi ville gå ut och dricka cocktails, så vi skyndade oss allt vad vi kunde - bytte om, fixade håret, sminkade oss och kastade i oss mat - allt gick på en timme! (rekord? nej inte riktigt) Så när vi väl kommit fram och satt oss ned var klockan ganska mycket och vi såg att sophies buss skulle gå om en halvtimme och då bestämde vi att hon skulle sova över hos mig i min 90-breda säng.. Men det var det värt för vi hade det väldigt trevligt och fick en chans att prata av oss ordentligt. Att dricka en cosmopolitan en måndagskväll med sin bästa vän och sådär helt spontant var bland de bästa vi gjort och samtidigt väldigt typiskt oss.

Ni skulle sett oss precis innan vi gick - vi var uppklädda och helt uppe i varv, hon kastade i sig flingor med yoghurt och jag går omkring med en konservburk som inhåller kalla vita bönor och trycker i mig det så fort jag kan för att spara tid. Så himla glamorösa.

Kakfat!



Sophie kom hit igår och bakade en GI-chokladkaka till mig som smakade ljuvligt och även så kom hon med en födelsedagspresent. Det känns som att jag fyllt år i flera månader nu, från att det började några dagar innan jag fyllde tills att jag nu nästan en hel månad senare fortfarande får presenter vilket bara är mycket roligare för då blir det så onväntat!

Jag fick det här bedårande kakfatet, jag älskar kakfat men det här blir det först jag äger! Prickarna är nästan bäst. Vad är det som är så gulligt med prickar egentligen? och självklart är det lilla handtaget också superfint! Längtar tills jag får fylla det med bakverk.

Victoria's Secret



När jag var på stan i fredags med Sara.m så fick jag även min födelsedagspresent i efterskott. Sara var i NY i somras och då var hon bland annat in på Victoria's Secret och köpte min födelsedagspresent! Blir så himla glad nu när jag verkligen tänker på det att i all NY-hets tog hon sig tiden att köpa en present till mig, världens bästa present. Victoria's Secret är ju ändå underklädernas underkläder! Plus ett lippgloss!
Jag har alltid sagt det och säger det igen, ingen slår saras presenter! Försök ni bara jag vet att ni inte klarar det! Tack min bästa finaste du!

Nu ska jag berätta..


bild från igår på jobbet

..om en stor föändringar för mig i samband med läkarbesöket.

Jag har knaprat piller nu varje dag i ett års tid. Innan det var och varannan dag beroende på en huvudvärk jag haft i snart två år. I början var det outhärdligt men sen lärde jag mig hur jag skulle hantera den för att vara huvudvärksfri om dagarna och ta så få tabletter som möjligt. 
Det min läkare började med att undersöka var att det inte var något ritkigt allvarligt, så som en hjärntummör eller liknande och det var det inte. 

Min läkare tror att jag har migrän men att min daliga dos av tabeltter inte tillåter det att var någon vanlig migrän utan att istället för att få migrän ibland så har jag en hämmad migrän som är som vilken huvudvärk som helst varje dag. Nu vill han att jag ska prova en behanling, som jag faktikskt redan påbörjat, i fyra veckor. En behandling som fungerat för andra med samma symtom som jag. Han kan inte garantera att det ska hjälpa men jag känner på mig att det kommer göra det just för att jag provar så mycket annat och även för att jag får en känsla av att det verkligen är lösningen på min hvuudvärk. Även om jag inte vågar hoppas för mycket för då kommer jag att bli så besviken.

Själva behandling går därför ut på att inte ta några huvudvärkstabletter på fyra veckor. Just för att som jag tidigare nämnt, att det kanske är migrän som jag har. Jag får inte ta ett ända piller. Hur ont jag än har. Förmodligen är det de två första veckorna som kommer vara jobbigast, i värsta fall kommer jag ligga och spy varje dag. Men att sedan kommer jag bara må bättre och bättre och tillslut vara huvudvärksfri och när jag varit det en period så kommer jag få mitt första riktiga migränanfalll och sedan få det ibland.
Jag blev livrädd när han berättade det, samtidigt som jag ville göra det så kändes det så läskigt för jag vet hur ont jag har ibland. Jag vaknar nämligen med huvudvärk VARJE dag. Det är hemskt. 

Men som tur är har behanndlingen har börjat riktigt bra! Förvänandsvärt bra! Jag har vaknat med huvudvärk under mina tre första dagar utan tabletter men under dagarna harjag  mått bra, inte varit sänglingades utan har gjort allting som jag haft planerat. Visst har jag stundtals känt av huvudvärken men absolut inte mycket. Jag kan tidigigare haft ont i huvudet på samma sätt fast jag tagit en tablett. Nu känns det inte lika läskigt att ha huvudvärk för nu kämpar jag inte för att den ska försvinna utan bara låter det vara. Men det värsta är att om det blir så att jag skulle få mitt första migrän anfall nu under de här fyra veckorna får jag ändå inte ta någon tablett.

Så nu får vi se hur det går. Just nu tar jag en dag i taget och gör allt som får mig att må bra, äta vad jag vill, köpa vad jag vill, gör vad jag vill och samtidigt håller jag tummarna för att det här är slutet på min huvudvärk.  


New shoes always hurts - but they make me feel good



Mina nya älsklingar! Gubbskor i äkta mocka från Åhléns och deras egna märke Wera stockholm för bara 599 kr. Ett riktigt pangköp!

Igår



Så här såg jag ut igår, och sorry för alla tråkiga iPhonebilder som är tagna i spegeln. Hade en jättemysig dag på stan med sara! Vi köpte skor och ett jättemysigt lipbalm på apoteket för halva priset och sedan gick vi och åt ceasarsallad på harrys för halva priset vilket även måste vart en halv portion för vi var fortfarande hungriga när vi gick därifrån. Därför gick vi och åt oss mätta på den godaste mortoskakan vi någonsin ätit på mocca! Plus att jag fick min födelsedagspresent! Ni ska få se sen vad det var!

pappas hatt, linne weekday, kjol old, väska old, converse, kofta old,

Vissa människor är helt perfekta, angelica är en av dom


Fredag



Jag ska ner på stan och luncha med sara.m och även göra några småköp. Bland annat ska jag byta ut dimas födelsedagspresent som visade sig vara trasig. Finns det något värre än när man köpt något och kommer hem och inser att det är något fel så man måste byta ut det? 

hatten är jag så stolt över, hittade den bland alla pappas tusentals hattar och nu är den nästan min, får låna den hur mycket jag vill! - kjol old, linne weekday, converse

Tidigt läkarbesök



Hade ett tidigt läkarbesök i morse kl 08.00, gick upp klockan kvart över sju, så tidigt har jag inte gått upp sedan jag gick i skolan känns det som. Jag var där angående min huvudvärk som jag haft i närmare två år nu. Jag tänker berätta lite mer om vad läkaren kom fram till senare för just nu måste jag springa till en buss som tar jag mig ut till långsand. Jag ska träffa mamma och min älskade hund/son/man/hårtuss/bästa vän/mitt allt you name it! OCH bäst av allt, mamma ska laga lassagne till mig!! puss!

har på mig min nya tröja från monki och harmesbyxor från hm

En sista bild på mitt hår




RSS 2.0