wanties

 

Något som jag vill ha just nu är boyfirend jeansen med mycket slitningar i!


Gottigott



Igår var jag ut med kompisar från klassen, en liten reunion. Tyvärr kunde inte alla men vi hade ändå en rolig kväll så det blir fler sånna! Idag sov jag till klockan fyra hur skönt? När jag vakade så hade pappa köpt jordgubabar, ren lycka, och så slängde jag in några poatisbullar i ugnen som fick bli en bra bakisfrukost.

White



Här är mina senaste köp. Hur fräscht är det inte med vitt?

kavaj och halsband lindex, jeans gina

Skull


Tröjan, här har ni den! Den som jag hade sett för flera månader sedan som gjorde att jag blev så glad att hitta linnet med samma rygg!

Grekiskt



Jag fått nojja på grekisk sallad!

Tomatsoppa



Så det här är min senaste hit. Egengjord tomatsoppa, svårt att ge er ett recept för jag kryddar bara på tills de smakar bra! Men mumsigt som tusan och lika nyttigt! Jag är stenhård på att äta nyttigt nu, tränar mycket gör jag redan så jag har insett att jag måste ändra på min matvanor och framför allt dra ner på de onyttiga. Hetsar lite till en början bara för jag vill se snabba resultat.

Nu jävlar!



Nu är det så jävla dags! Nu har jag tagit in på en intensivkurs och det är ett stort steg närmare körkortet. Det kommer vara upp till tre lektioner i veckan och vissa gånger dubbelpass plus teori och annat så nu är det igång, det kommer bli tufft men satan vad taggad jag är! Jag och pappa har ju kört innan och så men jag tycker adrig vi kom någon vart och nu vill jag vill hinna ta körkortet innan jag börjar jobba. Herregud de har jag totalt glömt bort att berätta?! Jag har ju fått sommarjobb på furuviksparken i sommar! Så jävla roligt! Av 1600 personer som sökt så var jag en av dom som fick jobbet, stolt!!

pw



God morgon! Idag ringde klockan 08.00 för att jag skulle hinna med att träna innan min körlektion. Jag kom hem för en stund sedan, är helt slut. Tänker ta en kopp kaffe och en dusch och sen drar jag till körskolan, så jävla nervöst för det är min första lektion på körskola!

Skull



Ännu ett köp från stockholm. Det var faktiskt endast pga detta linne som jag bestämde mig för att åka till stockholm, hade nämligen sett en bild på instagram på en sån här tröja för flera månader sedan och tänkt att det är en sånt riktigt snyggt plagg som man aldrig kommer få tag på men så såg jag att barasaraolsson köpt ett sånt här linne, fast ett svart på zara i stockholm och trodde inte mina ögon! Och nu äger jag gladeligen ett eget! Invigde det redan igår på krogen fast till svarta jeans.

linne zara

Pannkakskalas



Jag var ut igår och ska ut ikväll igen och ösa lite så jag kände att jag behövde en rejäl kickstart!

Två nya!



I torsdags var jag i stockholm och shoppade med sara.c! Vi hade en jättebra dag trots de tråkiga vädret, åt god lunch och glass och strosa runt bland butikerna. Här är två av mina fynd! Jeansjackan är jag överlycklig att jag hittade! Jag har vart på jakt efter en lite större modell än den jag redan har, som dessutom har massa nitar på ryggen. Bra att ha en helt ordinary! Bäst av allt, att det är en levi's, jeansjackornas jeansjacka! En liten dröm som gått i uppfyllelse för mig hihi. Och så har jag äntligen hittat något mintgrönt, älskar färgen, känns verkligen som vårens it!


Ett superbra tips för er som vill ha en likadan jansjacka är weekday vintage i stockholm. Fanns hur många som helst, när jag plockat på mig tio stycken att prova och bara hittade fler och fler insåg jag att de var bara att prova dom jag hittat och ignorerar att det fanns tusen till.

levi's jeansjacka weekday vintage, mintgrön stickad, gina

DON DONNA



Äntligen hittat en snygg väska. Har länge tyckt den här modellen är snygg men det har varit svårt att hitta den perfekta. Inga detaljer bara ren och enkel och en bra skinnimitation som inte ser plastig ut, även till ett riktigt bra pris!

från accent, don donna

Good morning


God morgon! I går hade jag de lyx hos frissan! Jättenöjd! Att vara hos frissan är de bästa som finns, nån som håller på med ens hår, läsa modetidningar och gratis "tatt-kaffe" som jag och Sophie kallar de för!

Varför är jag uppe så här tidigt då?? Jo jag ska till Stockholm med sara idag och shoppa shoppa shoppa!!! Hörs senare!


Mina odlingar



Ett annat projekt jag har i långsand nu är alla min små odlingar! Hur roligt och spännande som helst och se om det bli något! Mest ätbara saker som paprika, gärslök, salladslök, dill, baslika mm. men även solroser och en blomma som heter sommarslöja och det är den ni ser på bilden, dom är hitills dom ända som kommit upp ur jorden!

Sen ska jag planetea tomater och jordgubbar också, men då ska jag köpa färdiga små platnor. Det kommer bli underbart att ha allt de där goda hemma, sån lyx att bara kunna gå och plocka ur sin egen trädgård och så mycket godare. Ska bli skitkul och se hur de blir!

Bomberjacka



Köpt en bomberjacka härifrrån!

Livet i långsand är underbart. Känner mig mer hemma där med mamma än att bo här med pappa. Vi funkar fan inte ihop. Idag är jag i stan för att jag har träffat lisa på stan och köpt saker till mitt rum i långsand. Tråkigt nog tog jag ingen bild på hur det såg ut från början men ni ska få se hur de ser ut när de blir klart! Håller på måla om en vägg från grå till vit, så alla väggar ska bli vita!

En annan sak jag ska göra nu när jag är i stan är att kolla upp lite om körskolor, vilket jag redan har jag gjort så imorgon ska jag ringa och boka in mig på en intensivkurs! Men sen åker jag till långsand igen och fortsätter måla och göra fint på rummet! Har ju varken internet eller dator där så kan inte blogga så mycket, det får bli lite från mobilen när vi åker in till skutskär.

RSS 2.0