After work



Skitmysig dag! Powerwalkade i en timme efter frukost och sen träffade jag sophie på stan för lunch. Vi köpte sallad som vi åt på torget ute i solen och sen har var strosat runt på stan fast jag var jättetrött som inte sovit så mycket i natt men jag köpte i alla fall en rosa t-shirt som jag ska träna i och lite smink. Vi avslutade det hela med att gå på after work på O'Learys, en stor stark och bjudbuffé!

black



hade på mig klänningen i mitten med nitskärpet och svart kavaj i fredags

18-årsfest & Cosmo



I fredags var jag på Saras 18-årsfest! De bjöds på snittar, cosmopolitan och en stor härlig blandning av människor och även den största popcornskålen jag sett, den rymde 15 påsar! De dansades och minglades långt in på natten, fy fan vad kul jag hade! Tack sara för den fantastiska kväll du bjöd på, puss!

Timbuktu



Sötaste, härligaste, sjunger bra gör han också man of my dreams

Inredning



Ända sedan jag flytta in hos pappa har jag velat inreda mitt rum riktigt riktigt fint, men eftersom pappa (och jag) ska flytta så är det inget att lägga pengar på men vi flyttar ju aldrig! 

Jag vill ha det ljus och fint, precis lagom och jag vill stapla mina elle på varandra. Framför allt vill jag ha en större säng med filtar i olika strukturer, massor av kuddar och vita fluffiga täcken. Jag skulle vilja hitta den perfekta kandelabern i någon second hand butik och massa andra fina möbler och inredningsdetaljer blandat med lite nytt för att skapa en bra balans mellan gammalt och nytt. (plus de omöjliga med stora fönster och högt i tak och ett vackert trägolv och jag älskar typen av element på bilden längst ned, gärna fönster med djupa fönsterbrädor så man kan sitta där och titta ut)

white



Igår var jag på stan och köpte ett par byxor på h&m för en hundring! Förra året köpte jag dom vita elin kling byxorna men dom är sjukt långa och jag har tänkt lägga upp dom men aldrig orkat, nu köpte jag en variant på dom! Kanske har på mig dom på fredag när sara.m fyller 18, vi får se.

Invidia jacket



Jag känner mig sugen på att beställa den här jackan men jag kan inte bestämma mig om jag ska göra det eller inte..

Perfektion

snygga jävla perfekta kvinna - elin kling

Mys-skjorta



Ikväll blev en lugn kväll med två gamlingar här hemma, far och ann. Jag har myst omkring i min marc o'polo skjorta som jag fyndade på erikshjälpen och som jag faktiskt inte använt förrän idag. Vi åt jättegod mat och tittade på melodifestivalen som var ett fiasko förutom biddrag nr 5 som så klart inte gick vidare, men de gjorde björn ranelid... herregud..

Bulgursallad



Igår gjorde jag en riktigt god lunch som jag vill tipsa er om! Det är egentligen en couscoussallad från halv åtta hos mig kokboken men jag har gjort några finjusteringar och eftersom jag tycker att det är godare med bulgur så bytte jag ut couscousen. Jag gick mest på känsla när jag gjorde den så måtten i receptet är inte exakta och min tolkning av receptet i kokboken, ni kan ju alltid gå efter min bild och se hur jag fördelade det.

1 1/2 dl bulgur
12 körsbärstomater, halverade
1/2 schalottenlök, finhackad
1 stor näve rocula
1 skvätt pressad citron
ca 1 dl hackad persilja
salt & peppar
50 g pinjenötter


Gör så här:
Koka bulguren enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna och blanda med tomat, lök, rocula och persilja. Smaka av med pressad citron, salt och peppar. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna och blanda ner det med de andra - klart! 

Som tillbehör hade jag kall/rumstempererad fläskfilé som jag hade sen dagen innan. Man kan ju ta vad man gillar, nått annat kött eller kyckling.

Långsand



två bilder tagna med iphonen från när jag var i långsand

Tillbaka!



Jag är tillbaka på banan igen. Har mer energi i kroppen så idag har jag varit ute och gått, inte långt de var så kallt men jag gjorde min övningar idag som jag inte gjort under hela februari! Annars idag har jag lagat god mat, ätit fruktsallad i vinglas och kollat på tv. När pappa kommer hem ska vi övningsköra! Peppp!

Familjen

Det blev inte den må-bra-dag jag hade tänkt mig. Jag åkte ut till min familj i Långsand istället, mamma och babar alltså! Vi hade en jättemysig dag, åkte längdskidor, åt massa gott, satt och pratade. Jag har vart i stan resten av helgen men nu sitter jag på bussen på väg ut igen för det är ju mycket mysigare än vara själv om dagarna. Hörs när jag är back in town!


Imorgon;

image description

bild från i somras


Imorgon ska jag ha en må-bra-dag! Jag har insett hur dåligt jag mår den här tiden, ja ni vet den där veckan vi alla tjejer går igenom varje månad. Jag skippar träningsövningarna men ser i alla fall till att ta en promenad, hoppas på samma solsken som idag! Jag tänker sträckläsa en bok som jag aldrig tagit mig tiden att göra och dricka starkt gott kaffe ur en söt liten kopp.

MacBook Pro



Jag har funderat ett tag nu på en ny dator. Jag fick min Mac mini för 4-5 år sedan så jag börjar känna att den gjort sitt och plus att jag vart sugen på en bärbar väldigt länge nu. Den jag vill ha kostar närmare 23.000 kr men det skulle vara roligt att ha något att spara ihop till. Den är ju så jäkla snygg också! Den skulle bli min andra bebis, efter iphonen, på tal om den så är jag så nöjd att jag inte lyckats krossa den.

update; den dator jag vill ha kostar 19.995 kr (min supertekniska brorsa övertygade mig om att att jag tagit mig vatten över huvudet när jag ville ha 17-tummare) så jag suktar nu efter 15-tummaren istället.

Självförsvar



Jag har vart livrädd de senaste gångerna jag gått hem själv sent på natten. Bombsäker på att jag skulle råka ut för något. Så jag började googla runt lite efter pepparsrpay men istället hittade jag en såkallad "försvarsspray" som är ett 100% laglit och licensfritt allterativ till pepparspray. Med den här i fickan kommer jag känna mig betydligt tryggare. Jag tycker att alla ni tjejer ska ta och klicka hem en för det är värt varända krona och det gör ni HÄR

Batiktrenden


Jag älskar att batiktrenden är tillbaka! Känns som de var nyss det var inne men de var ändå ett par år sedan. Jag kommer först och främst satsa på ett par shorts, får se om köper ett par eller om jag gör ett par hemma. Dessa kommer från h&m.

 


Överraskning

Som en överraskning för några dagar sedan droppade senaste styleby ner i brevinkastet! Jag som inte visste att jag fortfarande är premunant.


In love

 

In love i väskan, i outfiten


God natt


20120202, 16.50



Nya träningskläder från h&m till i vår/sommar! Det är så sjukt uppiggande att ha det här framför sig nu när allt är så grått! Sen när det är dags att börja använda de här så ska jag köpa ett par matchande springskor. Shortsen är egentligen inga träningsshorts men dom ser sådär snyggt sportiga ut. Ni hittar dom på hm divided.

Simple



Igår såg jag ut så här. Vågar mig på lite färg trots allt! Men det är nog för den är så ljus, nästan pastellfärgad. Så den är perfekt till i sommar.

jeanstights carlings, t-shirt (ny!) carlings herravdelningen, klocka old,

STYLEBY

Åh senaste numret av styleby har kommit ut! Imorgon på min dagliga rutt ska jag ner på stan och haffa en och sen ska jag börja prenumerera igen! Nu är det läggdags, kom i säng alldeles för sent ikväll. Men jag har i alla fall en bra anledning, jag har suttit och fyllt i en profil i samband med att jag sökt ett jobb! Duktig tjej!




RSS 2.0