20120131, 22.30


gammal bild

Nu har jag övningskört och varit ute och gått med majja. Hon snackade om att hon skulle komma i form till en grej hon ska på och starta redan imorgon eftersom det är första februari och det gjorde mig lite taggad. Funderar på att lägga upp någon rolig plan nu när jag ändå har mina dagliga övningar. I veckan ska jag även till tandläkaren och fixa min framtand som jag slog ut för många år sedan men som varit i en annan färg än mina riktiga tänder. Tänkte fira det i helgen med något snyggt läppstift!

Frulle



Det först jag gjorde när jag vaknade idag var att jag läste jag ett sms från maja där hon undrade om jag ville komma över på frulle och visst ville jag det så jag tog en dusch och pallrade mig dit!

Familjen Annorlunda

Sitter och tittar på världens bästa program, familjen annorlunda!!

update: tråkigt nog hade de bytt ut två av familjerna så det var inte lika bra nu som förra sägonen, besviken tjej

Efva Attling

Jag såg att Elin Kling har ett sånt här halsband från Efva Attling. Jag föll för dels längden men framför allt enkelheten. Det visade sig vara i vitt guld med diamanter och kostar närmare 30.000 kr, så inte min prisklass på lååånga vägar. Men jag ska leta efter budgetvarianten!


20120127, 14.49



Så här kommer jag se ut ikväll minus skorna, de blir för kallt.

De två senaste par skorna jag beställt har visat sig vara bara skit båda två, de ena för stora och de andra obekväma. Så jag bestämde mig för att gå och kika i skoaffärena på stan istället och har äntligen hittat de perfekta svara spetsiga pumpsen!

20120126, 23.02



Jag har provat kläder inför utgången imorgon. Kom väldigt snabbt fram till ett beslut så jag fotade det och även mina nya skor men det tänker jag inte visa förrän imorgon för nu måste jag gå och lägga mig. go natt

Cross


Köpt en ny ring, från gina

We are young



Min absoluta favoritlåt just nu! Den går på konstant repeat här hemma i högtalarna, precis som det alltid gör när jag hittar en ny favolåt! (gillar dock inte videon, så kolla inte på den för den sänkte låten, lyssna bara - njut.)

to all you guys, particularly boyfriends, out there




















20120123, 23.46

Hej på er! Jag sitter hos Dima och dricker kokat vatten. Tycker det är gott för att det inte smakar något. Idag har, och är, min huvudvärk inte att leka med. Minsta slarv så får jag betala för det, suck. Mitt Interner fungerar fortfarande inte så jag fortsätter med mobilbloggandet!




20120122, 16.40

God eftermiddag. Idag funkar inte mitt internet och jag håller på bli galen.


20120120, 22.41

Idag får jag smaka på huvudvärken efter lite sömn och mycket jobb. Fy fan. Just nu är jag hemma hos Dima och vi ligger och tittar på en serie som vi laddat ner, american horror story. Det var faktiskt sara.m som tipsade! och självklart så mumsar jag i mig massa fruktsallad.


20120119, 23.10



Det här är egentligen bilden från förra veckan men har gått klädd ungefär så här hela veckan eftersom jag trivs så bra i det. Blir nästan bara helsvart nu på vintern, känner mig ofräsch annars, och så har jag äntligen lärt mig att göra en knut med mitt korta hår! Håller ju på spar ut nu så det kommer väl bara bli lättare och lättare!

Sen i tisdags har jag faktiskt jobbat 08.00-17.00 och varit helt slut när jag kommit hem. Jobbar på ÅF-Dekra och hjälper till med arkiveringen, riktigt kul faktiskt och extra trevligt blir det väl för min faster jobbar där. Men oavsett så är det underbar stämning mellan dom anställda där och det är verkligen något som smittar av sig. Slut, totalt död är jag eftersom jag inte lyckats lägga mig i god tid en ända gång, så just nu ropar sängen på mig! natti 

(bilderna är förresten tagna med stativet, går så himla lätt att få till bra bilder nu och så tycker jag mitt rum är snyggare från de här hållet haha)

20120116, 00.00

Idag har jag tränat stenhårt och haft filmkväll hos sophie. Nu måste jag sova för i morgon ska jag vara uppe med tuppen, ska nämligen jobba! Vi får se hur det går med huvudvärken.. Natti!


20120116, 16.11

Chillar på golvet, njuter av att träningspasset är ÖVER!


SATC-myskväll

Ikväll har jag myskväll med sara.c Vi tittar på SATC och äter fruktsallad, men jag lovar, vi avslutar med en chokladmuffins!


20120113, 13.42

Det godaste som finns är att dricka apelsinjuice ur ett vinglas. Det är en sån där grej jag brukar göra för att lyxa till min morgon.


20120112, 22.15


Go kväll! Jag har känt mig så otroligt äcklad av chips och choklad på senaste tiden. Under jul och nyår har jag ätit  mer än vanligt och hela vårt skafferi är fyllt med gosaker, vilket har lätt till att jag äter bara för att det finns och för jag vill tugga på något framför tvn och inte för att jag är sötsugen. Jag tillåter alltid mig själv att äta det jag är sugen på för att annars äter jag bara mer av det för jag inte "får". Men det här är bara ångestframkallande när jag inte ens njuter av att äta det. Därför ska jag ersätta snasket med frukt eftersom det är mycket godare och när jag känner för det tänker jag göra fruktsallad och ha en klick grädde till. Det är verkligen det godaste som finns! Så jag kör på det här tills jag tröttnat och tills dess så har jag ganska säkert kommit ur min dåliga vana och slipper känna mig äcklad.

Satan vad vackert



Det här är fan så vackert att de gör ont!

20120111, 22.23



Här kommer en bild på hur skärpet ser ut på! Helt perfekt. Jag hade tur som hittade ett i riktigt skinn men framför allt att det var med silverfärgade detaljer, alltid när det är något stort blaffigt och snyggt så ska de alltid vara guld.. jag har verkligen fått för mig att guld inte är något för mig men så måste det ju inte vara.. eller? gu jag vet inte, det är något ilandsproblem jag får jobba på. Med här skärpet kommer jag i alla fall kunna fixa till det där lilla extra i många olika outfits, en liten krydda personligare. Supernöjd!

Kamerastativ

Kolla vad jag köpt idag! Ett kamerastativ! Det kostade bara 199 kr på media markt. Visst det är inget proffs-stativ men de fyller sin funktion. Jag tror inte jag behöver ett bättre än det här. Jag ser det som en fördel att de inte väger så mycket för det blir inge tungt att släpa med sig! Plus att när man väl sätter fast kameran ger det extra tyngd och stabilitet. Jag är riktigt nöjd!



Belt



Sneak peak på mitt nya skärp jag köpte för 50 spänn på myrorna idag!

woooop woooop



Då och då har jag klickat in här för att se om mina älsklingar skulle komma in ytterligare en gång eftersom den dagen jag väl hade bestämt mig för att klicka hem dom så var dom självklart slut! Det verkar som att turen är på min sida för nu hade dom fyllt på lagret igen så jag klickade hem dom så snabbt jag kunde! Kan inte fatta att dom är på väg hem till mig nu yeeeaaah!! För det är jag så jävla värd efter dom där elaka nowhere-klackarna!!

Knuten

old pic


Jag måste erkänna att jag saknar att ha mitt hår i en skön fet jäkla knut mitt på skallen! Jag ska börja spara ut det nu till någon slags mellanläng. Vill absolut inte ha lika långt som innan, tur det, det skulle dröja mig år att spara ut igen. Men jag vill ha det så det blir mer lätthanterligt. Börjar bli ganska trött på allt fix o trix och sen så tycker jag den där knuten är ganska snygg trots att allt. Så att jag kan välja mellan att faktikst kunna ha det utsläppt utan att det är i vägen och ha en knut dom dagar jag känner för det. Nästa besök hos frissan blir en klippning som förbereder den nya frippan och så en omgång till med slingor så det blir ännu ljusare.


Gillart



Mellandagsrean



Det här köpte jag när jag var på mellandagsrean med majja. Jag tänker inte köpa något mer på rean nu, jag vill spara mina pengar till när alla vårkläder kommer in eller om jag hittar något som jag verkligen vill ha, vare sig det är rea eller inte. 

svart stickad polo - Åhléns, silvriga jeans - MQ, stjärnbrosch - gina, klänning - hm,

Workout



Long time no see! Det blir inte så mycket bloggande nu när jag mest tränar om dagarna. Jag tror inte att ni är så intresserade av att höra om min dagliga träning som ser ungefär likadan ut varje dag.
Jag var senast hos sjukgymnasten i tisdags och fick nya övningar med ett sånt band ni ser på bilden. Äntligen lite variation från bollen! (som pappa fortfarande inte pumpat upp eftersom han inte fixar någon pump, jag blir galen för det blir så svårt när den är för mjuk!!!)

En annan förändring är att jag ska köra på hårdare nu så det börjar hända grejer. Jag märker redan en viss skillnad men för att bli av med huvudvärken snabbare så måste jag ta i mer nu. Jag har kört lugnt i ungefär sex veckor så jag har fått en mjukstart, därför känns det som en bra idé nu, tidigare hade jag inte klarat av det. Jag kommer säkerligen få väldigt ont i huvudet en period nu när jag ska träna hårdare men sen när jag tränat upp mig kommer de vända och jag kommer må mycket bättre än innan.

Med att träna hårade så blir det fortfarande halvtimmes-promenaderna varje dag men att jag gör 10x2 av varje övning eller så många jag känner att jag orkar och struntar i att jag får ont i huvudet av det, istället för att bara göra 5 för att inte riskera att få huvudvärk. Känner mig pepp!!

Enough/En kvinnas hämnd

 

Har kollat på filmen en kvinnas hämnd, fy fan vad bra den är, lika bra varje gång! Den handlar om en kvinna som blir misshandlad av sin man och hur hon lär fly och slutligen ta saken i egna händer när det visar sig vara för sent att vända sig till en advokat. Ni som inte sett den, gör det! Nu ska jag gå och lägga mig. God natt på er

 


00.11

 

 


RSS 2.0