Bussen

 

Sitter på bussen tillbaka till Långsand! Jag har varit hemma i stan i typ 20 min för att hämta lite papper inför en jobbgrej imorgon! Har de lika mysigt i Långsand som sist jag skrev, har en massa projekt igång och mindre huvudvärk! Kommer nog inte flytta tillbaka till stan förrän i höst. Ikväll ska jag vila upp mig, håller på somna på bussen just nu.. och så ska jag baka en äppelpaj mums!


Mys-vecka!

 

 

Är ute i Långsand igen, myser omkring i snickarbrallor, pussar på babar och går långa promenader med honom och mamma, målar möbler, dricker svart kaffe i solen! Våren är underbar här ute! Åker hem igen om minst en vecka. Hörs!


Grattis på födelsedagen



Idag fyller min lilla ängel 7 år

Hej så länge!



Jag sticker till långsand ikväll! Hälsa på mammis och babbis! Mamma har gjort lasange, mums och på måndag fyller babar år hihi. Hörs igen när jag kommer hem!

Vår & Sommar



Här är min lilla vårkollektion som jag köpte i förrgår och jag är riktigt nöjd!
kavaj, shorts och virkad klänning - h&m, blus - gina,


Det puderrosa setet är jättekul att jag hittade för jag har velat ha ett sånt typ av set men inte vetat hur de ska se ut, långbyxor eller shorts?  färg? och jag trodde de skulle dröja år innan jag hitta något bra! Men när jag såg det här kändes det helt rätt och det är även snyggt var för sig! 

Hur länge har man inte velat ha en virkad klänning? Kanske tråkigt nu när alla budjetkedjor får in dom men suget sen förra sommaren satt i för mycket.

Sist men inte minst den lilla blusen från gina som jag faktiskt invigde igår när jag och lisa var ut och lyckades fläcka ner av stämplen. Vill dö just nu, för det gick inte bort i tvätten. Ska till mamma idag hoppas hoppas hoppas hon får bort det, hon brukar vara grym på sånt! Annars lovade hon mig pengar till en ny, ja hon är verkligen bäst!

VARNING FÖR:





Jag vill bara skriva och berätta för er vad som hänt mig. Jag beställde ett par skor från fashionpash.com
Skorna visade sig vara för stora och jag orkade inte riskera att en mindre storlek inte heller skulle passa så jag följde intsruktionerna till punkt o pricka på deras hemsida och skickade tillbaka mina skor och har nu över en månad senare inte fått tillbaka mina pengar och jag får inget svar via mail. Det finns inget nummer att ringa heller. Jag vet inte om det kanske finns en anledning till varför jag inte skulle få igen mina pengar, men då borde jag i alla fall fått skorna tillbaka eller minst av allt ett mail om varför!! Jag tänkte bara varna er för den här jävla hemsidan för jag är så jävla förbannad på hela skiten!

20120314, 21.11



Idag har jag strosat runt på stan i mina träningsdojjer, jag älskar dom! Jag har shoppat loss på sista julklappspengarna idag, köpt en liten vårkollektion. Visar er imorgon! Det känns bra att jag lyckades spara pengarna tills idag för jag hade  faktiskt planerat att spara pengarna tills det var dags att köpa vårkläder.

I provhytten



Jag gillar egentligen inte söta blusar, på sistone har det inte riktigt känts som min stil men kunde inte motstå denna idag så den fick följa med mig hem! (kommer såklart inte ha en svart bh under sen)

Smoothie



Ikväll har jag suttit och smuttat på den här! Tänkte att det kanske kunde bli min nya grej, som mellanmål? Vi får se om jag fastnar för det, täntke de kunde vara gott och nyttigt. Den här blev ingen favorit, gjord på björnbär. Ska köpa hallon och jordgubbar istället.

Mamma ♥


bild på mig och min mamma för en massa år sedan

Du är bäst i hela världen! Det finns ingen som du och jag älskar dig så mycket. Du finns alltid här, du sätter mig framför allt annat - till och med dig själv, du skulle göra vad som helst för mig! Våran relation är bäst, den är det inte många som förstår sig på, hur jag kan skrika på dig och hur du tål det, det kommer vara en gåta för många människor, så det finns stunder när jag är riktigt arg på dig men du känner och förstår mig för bra för att ta åt dig, det är kärlek, du älskar mig precis för den jag. Inför dig behöver jag aldrig göra mig till, bara vara mig själv. Därför, för alla dom anledningarna är du unik och den bästa mamman i hela välrden.

hopplöst



Hopplöst att få jobb i den här staden. Av alla jobb jag sökt är det ett sommarjobb, men fler ska de bli! Jag tror huvudvärken börjar ge med sig nu, jag känner i alla fall ett stort behov att jobba och det beror nog på det. Innan jag började söka så gjorde det mig ingenting att jag var arbetslös men nu när jag börjat som en galning och inte får napp, ja då är det fan ångest. Jag tror jag ska fokusera på att ta mitt körkort nu så jag känner att jag gör något vettigt dom dagar jag inte söker jobb!

Second hand fynd!



Kolla in fyndet! Jag går ju ändå ganska regelbundet och kikar i gävles second hand butiker och hoppas på att göra riktiga fynd och torsdags sprang jag på den här jeansjackan. Färgen är svårdefinierad, korallrosa? Men härligt pastell och modemässigt mitt i prick för våren!

I fredags



I fredags när jag var ut såg jag ut såhär i ett sommrigt vitt linne som jag hade svarta jeans till och busigt hår!

Pink



Köpt nya träningsskor! Rosa såklart och en rosa t-shirt som jag också ska ha när jag ute och går.

Instagram

 

Min dag genom instagram. Har varit ute och gått i mina nya rosa springskor (till höger på bilden) och så har jag varit hos majja i hennes nya lägenhet. Vi var spontana och bakade egen pizza, fast vi fuskade med pizza kit.


om ni vill följa mig: perssonfelicia


På rummet



Bestämde mig för att göra lite fint så jag köpte en blomma (vi får se hur länge den lever) och snyggade till det på min byrå. Kändes genast mycket trevligare!

Hallonmuffins



Bakade hallonmuffins till middag i torsdags, det stod mellan det eller potatismos. De fick bli muffins, då behövde jag inte handla. Lat? nejnej

RSS 2.0